Haj- és sminkvariációk egy őszi-téli esküvőre

esküvő frizura szépség2016 szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legtöbben nyárra vagy tavaszra időzítik a nagy napot, pedig az őszi és a téli esküvőnek is megvan a maga bája. Csodás természeti témájú esküvőket lehet ilyenkor tartani, ráadásul hosszú csipke felsőkben pompázhattok. Mindezekhez most szuper frizura- és sminktrükköket is mutatunk nektek!

Ha ősszel van a nagy nap

  • Így sminkelj

Vedd alapul a természet színeit: az egészen natúr, lágy színektől a mélyebb, erőteljesebb árnyalatokig. Döntsd el, hogy szem- vagy szájhangsúlyos sminket szeretnél. Amit hangsúlyozni akarsz, oda használd a sötétebb színt, a másik területre pedig a natúr, visszafogottabb árnyalatot. A szemedre válassz például egy natúr és egy árnyalattal sötétebb barnát. Szemceruzából is használhatsz sötétbarnát, majd jöhet a szempillaspirál. A szádra válassz egy bordó tartós rúzst. Tökéletes lesz az összhang.

Forrás: Thinkstock
  • Így dobd fel a frizurádat

A kontymániának szerencsére hamaron leáldozik. Őszi esküvőre sem ezt ajánljuk. Ha hosszú hajad van, akkor tetess bele szép nagy hullámokat. A csokrod mellé pedig készíttess virágkoszorút, ami szuperül mutat majd a hajadban az őszi virágokkal. A koszorút egyébként rövid hajú lányoknak is bátran ajánljuk.

Forrás: Whiskers and Willow Photography, Etsy/whichgoose

Ha télen van a nagy nap

  • Így sminkelj

A tél a csillogás ideje. Az esküvői sminked is legyen olyan, mint a napfényben megcsillanó hó. Flitteres szemhéjkrémet rengetegféle színben találsz, de a nagy napra a természetes ragyogás a legjobb választás, úgyhogy az élénk lilától és zöldtől inkább óvakodj. Válassz természetes, világos színt, és tündökölj visszafogottan. Ha a matt rúzsok szerelmese vagy, akkor is válassz erre az alkalomra valami csillogóbbat. Viszont ha a szemeden nagyon látványos a csillogás, akkor a szádra csak egy kis szájfényt tegyél.

Forrás: Thinkstock
  • Így dobd fel a frizurádat

Ha már csillogás, akkor a hajadba is érdemes egy ízléses fejdíszt választani. Igazi hókirálynő lehetsz egy csodásan tündöklő dísszel, amiből már annyi félét készítenek, hogy biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelőt. Arra mindenképpen figyelj, hogy a ruhád stílusához passzoljon a dísz.

Forrás: Twigs & Honey, Liv Hart

Támogatott tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.