Halloweenra fel! Így készül a tündérsmink

smink tündér Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy igazán kreatív és jól kivitelezett sminket szeretnél halloweenra, lesd el Várady Polett sminktrükkjeit!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail-címen, és Várady Polett elkészít neked egy mesés sminket!
Őszi rúzsmámor! Ezeket a színeket semmiképpen ne hagyd kihttp://www.life.hu/trend/20160927-oszi-ruzsmamor-ezeket-a-szineket-ne-hagyd-ki-iden-osszel.htmlHa még mindig azon izgulnál, hogy a nyár végével le kell mondanod a színekről és az izgalomról, akkor megnyugtatunk. Erről szó sincs. Az ajkak is igazi színmámorban égnek majd. Íme, Larion Oscar tanácsai! TrendOrigoÁlomesküvő 3. rész - "Az emlékezetes esküvők mesés meghívókkal kezdődnek"http://www.life.hu/trend/20161012-alomeskuvo-harmadik-resz-meghivok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Sokkoló és merész trendek! Hollywoodi sztárok legextrémebb cipőihttp://www.life.hu/trend/20161010-hollywoodi-sztarok-legextremebb-cipoi.htmlAz extrémnek kétféle változata van: a sokkoló és a csodálatos. A hollywoodi cipőcsodák között is van ilyen is, olyan is: ki nevetséges, ki álomszép lábbelikbe bújik a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a kedvenceinket mindkét kategóriában! Trend--Vasfűzők, radioaktív arckrémek, arzénruhák – 15 halálos divathóborthttp://www.life.hu/trend/20161007-15-halalos-divathobort-az-emberiseg-tortenelmebol.htmlAz emberiséget mindig is meghatározta a divat, és akár elismerjük, akár nem, mindannyiunk életére hatással van. Ha visszanézzük gyerekkori fényképeinket, valamennyien megmosolyogjuk akkori öltözetünket és kinézetünket, hiszen minden kor mást tartott divatosnak. A legtöbb divathóbort valóban csupán megmosolyogni való, de akad példa arra is, hogy egy-egy felkapott divatirányzat akár halálos következményekkel is járhat. Trend--Boldog születésnapot, Palvin Barbi! 7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokathttp://www.life.hu/trend/20161006-palvin-barbi-23-eves-lett-igy-ragyogja-tul-a-vilagsztarokat.htmlA világhírű magyar modell ma ünnepli 23. születésnapját, ennek apropóján összeszedtünk néhány szettet, amivel még a világsztárokat is túlragyogta, és bebizonyította, hogy nemcsak bikinis képeken és divatfotókon, hanem a vörös szőnyegen is ő a legszebb. Trend--Különc sminkek, merész kivitelezés - Sminkmustra a londoni divathét kifutójárólhttp://www.life.hu/trend/20160927-sminkmustra-a-london-fashion-week-kifutojarol.htmlMerészen előremutató a multikulturális nagyváros pezsgő divatélete. Ez a lendület nemcsak a kollekciókon látszik, hanem a sminkek merész kivitelezésén és tökéletes harmóniáján is. London imádja a különcöket, mi pedig a különleges sminkeket, és volt látnivaló bőven. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.