szépségápolás életérzés modern Barbie smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártatlanul szexi és a végletekig titokzatos – ez a modern Barbie-életérzés. Jeremy Scott divattervező az 50-es évek stílusvilágát eleveníti meg, idomulva a mai igényekhez és a modern ízléshez. Inspirációját a 150 éves Barbie adta, így látott napvilágot a Papírbabák – Moschino kollekció, amihez fantasztikus smink is készült. Larion Oscar sminkmester most beavat a részletekbe, hogyan lehetsz te is pillanatok alatt modern Barbie.

Alapok

Az arctisztítás után használj pórusminimalizáló báziskrémet, hogy még ragyogóbb, simább legyen a bőröd. Ezután kedvenc folyékony alapozóddal egységesítsd bőröd színét, és fixáld le porpúderrel, hogy tökéletesen matt legyen. Szemöldöködet vastagítsd meg, és egyenletesen színezd be, hogy karakteres legyen. Ügyelj rá, hogy harmonizáljon a hajszínedhez a szemöldökceruza vagy por színe. Highlighttal világosítsd ki a szemöldökcsontodat.

Forrás: AFP

Szemhéj

A szemzugtól a szemhéjad kétharmadáig satírozz fel egy fényes kagylóhéjszínű szemhéjpúdert. A szemhéjad külső szélétől befelé satírozz egy hideg barna árnyalatú szemhéjpúdert úgy, hogy a színek fedjék egymást. Majd a mélyítővonaladra is tedd fel a barnát kontúrmentesen. Ezután jöhet a fekete tus: a szemzugtól kifelé vastagítva alakítsd ki a tusvonalat. A szemhéj külső széléhez érve cicásan húzd túl.

Forrás: AFP

Pillák

Szempilláidat fekete dúsító szempillaspirállal fesd ki, a külső pillákat duplán, hogy szárnyaljon a tekintet. Majd jöhet a vendégpilla, ha még babásabb hatást szeretnél. Ez esetben érdemes soros pillát ragasztani. Az illesztésnél figyelj, hogy a szempillatőhöz tedd, majd fésüld össze óvatosan az igazi pilláddal, hogy természetes hatásúnak tűnjön.

Forrás: AFP

Az utolsó simítások

Az ártatlan hatás érdekében az alsó szemhéjat nem festjük, csak a vízvonalat húzd ki fehér szemceruzával. A szemzugot emeld ki diszkréten egy kis highlighttal. Az arccsontot matt bronzosítóval élénkítsd, amit az arccsont alá tegyél kontúrmentesen. Az ajkak természetes ragyogásához válaszd a matt fahéj árnyalatú ajakrúzst.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.