Neki hihetünk: szépségtitkairól mesélt Robyn Lawley plus size modell

Forrás: www.chantelle.com -
fashion week szépségtipp plus size modell plus size Robyn Lawley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robyn Lawley az egyik legnépszerűbb és persze legszebb plus size modell, aki önsanyargatás helyett egészen másra esküszik. Nemrég azt is elárulta, mik az ő szépségtippjei!

Míg a legtöbb modell vizen és íztelen salátaleveleken él, hogy beleférjen a létező legkisebb ruhákba, addig Robyn Lawley-nak esze ágába sincs kínozni a testét. A plus size modell nemrég elmondta, ő nem követ trendi diétákat, és a kalóriákat sem számolgatja mániákusan. Sőt, az ausztrál szépség azt javasolja a nőknek, hogy fogadják el testüket annak természetese valójában.

Forrás: www.chantelle.com

Robyn a természetes ételekere esküszik, nem a gyorskajákra, az előre csomagolt falatokra. Az edzést azonban komolyan veszi: spinning órákra jár, és személyi edzővel dolgozik. A kixbox is a kedvencei közé tartozik, ám amióta gyermeke van, másként gondol sok mindent. "Ha anya vagy, lelkiismeretfurdalásod van, ha magaddal foglalkozol. Sokszor elmegyünk a lányommal, kirándulunk, az is jó edzés számomra" - mesélte a szépség.

A 27 éves modell elárulta azt is, hogy a terhessége alatt száműzte az életéből a kemikáliákat, és most már a kókuszolajra és a sheavajra esküszik. Ezeknek számtalan jótékony hatásuk van, emellett ragyogóvá és élettel telivé is teszik a bőrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.