Ez most komoly? Sötétbordóra rúzsozta ajkait a 3 éves North West

fashion week North West rúzs kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian 3 éves kislánya már jól tudja, mik az őszi trendszínek a sminkelésben: nagynénje jóvoltából a kelleténél is közelebb került egy feltűnő színű ajakrúzshoz...

Az eddig sem volt kérdés, hogy a kicsi North West a maga 3 évével igazi trendszetter: nemrég össze is szedtünk 7 olyan esetet, amikor a kislány biztosan menőbb volt nálunk. A vagánykodás most folytatódik: a kislány nemrég kipróbálhatta nagynénje, a 19 éves Kylie Jenner sminkmárkájának egyik legújabb darabját, egy mélybordó ajakrúzst.

No persze a kiscsaj szettje is szupertrendi volt: a szezon slágerét, a bársony, spagettipántos ruhát viselte fehér trikóval - épp, mint a legmenőbb divatmániások 2016 őszén. A rúzs azért nekünk kissé meredek, de reméljük, ehhez azért nem szokik hozzá túlságosan Kanye West cuki kislánya.

Kötelező sminkcuccok idén őszre

Melyek az őszi trend nélkülözhetetlen kellékei? Íme, három termék, amit mindenképpen be kell szerezned, ha stílusos akarsz lenni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.