Kerekded, izmos modellért rajong az internet népe: ő Iskra Lawrence

Forrás: Instagram/iamiskra -
fashion week modell Iskra Lawrence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csontsovány modellek kora nagyon is leáldozóban van, míg a plus size csajok hihetetlenül népszerűek. Iskra Lawrence-ért többmillióan rajonganak a neten, ami nem is csoda: a lány hihetetlenül formás és nőies!

Az Insagramon kezdődött Iskra Lawrence pályafutása, ma pedig már több, mint két és félmillió követője van fiatal lánynak. A Worcestershire-i Iskra 26 éves, 14-es méretű ruhákat hord, és már jó ideje megtanulta, hogyan szeresse testét kerekdeden, nőiesen. A rajongói pedig pontosan ezért imádják.

Forrás: Instagram/iamiskra
Forrás: Instagram/Iskra Lawrence

A csinos Iskra nemrég egy vele készült műsorban elmondta, neki is volt olyan időszaka, amikor túl sokat és túl komolyan foglalkozott a testével, ám nem szeretne hamis képet mutatni magáról, és elege lett abból, hogy kínoznia kell magát. A lány így is nagyon vonzó, ezerszer nőiesebb, mint csontsovány kolléganői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.