Supermanként lépett színpadra a Star Academy zsűritagja

Forrás: Facebook/Király Viktor -
TV2 Star Academy Superman Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy szombati élő adásában ezegyszer nem Ördög Nóra ruhája okozott fejtörést, hanem Király Viktoré.

Az énekes ugyanis Supermannak van öltözve, méghozzá azért, hogy végre izmosabb legyen a mellette helyet foglaló Vastag Csabánál. Utóbb kiderült, ez a gúnya iszonyatosan meleg.

Forrás: Facebook/Király Viktor
Sokkoló estélyi ruhák a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161027-heti-stilusmustra-szerepel-benne-iman-penelope-cruz-gwyneth-paltrow-dakota-fanning.htmlEzen a héten elképesztően sok vörös szőnyeges eseményen láthattuk kedvenc sztárjainkat, ugyanis rengeteg estélyt és gálát rendeztek az elmúlt napokban, amelyeken, szokás szerint, meglepő ruhákból sem volt hiány. Trend--Katalin hercegné fellendítette a plasztikapiacot: Mindenki az ő orrát akarja!http://www.life.hu/trend/20161029-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje-mindenki-az-o-orrat-akarja.htmlMíg korábban mindenki Pippa-popsit akart, addig mára a legtöbben Katalin szaglószervét szeretnék maguknak. Az ő orrformáját kérik ugyanis a legtöbben Nagy-Britanniában. Trend--Halloweenre készül a világ – Lesd meg a ledurvább celebkosztümökethttp://www.life.hu/trend/20161029-halloween-jelmezek-julian-hernandez-madonna-jenna-dewan-tatum-nicole-richie-kylie-jenner.htmlIgaz, még van pár nap, de a legnagyobb sztároknak már megvan a jelmezük és a kellékeik. Lássuk a legjobbakat! Trend--Sminkeld magad zombira – Videó!http://www.life.hu/trend/20161025-sminkeld-magad-zombinak-varady-polett-videoja.htmlVárady Polett újabb halloweensminkkel készült nektek! Ezúttal zombivá válhattok a segítségével. Mutatjuk is, hogyan! TrendOrigoBrutális sminkek Halloweenre http://www.life.hu/trend/20161028-halloween-smink-ezektol-a-fotoktol-neked-is-leesik-az-allad-durva.htmlCsak nyugalom! Mielőtt frászt kapnál ezektől a felvételektől eláruljuk, hogy csak egy jól elkészített sminkről van szó. TrendOrigoKiderült, milyen lesz Hódi Pamela menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20161027-hodi-pamela-megmutatta-milyen-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlHódi Pamela talán még sosem volt ennnyire boldog: szerelme, Berki Krisztián a közelmúltban eljegyezte őt. Azóta a menyasszony lázasan készül jövő nyári esküvőjére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.