Demcsák Zsuzsa szépészeti beavatkozáson esett át!

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa hajnal szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető úgy döntött, nem titkolja el, hogy szépészeti beavatkozáson esett át. A szem alatti karikáit tüntette el Demcsák Zsuzsa, melyek a 12 éven keresztüli hajnalozás miatt alakultak ki nála.

Évek óta köszönti reggelente Demcsák Zsuzsa a tévénézőket, és a hajnali kelések bizony bőven hagytak rajta nyomot. A szem alatti karikái például azért alakultak ki, mert már több mint egy évtizede a kakasokkal ébred. A műsorvezető elhatározta, hogy tesz valamit a táskák ellen, és

a szépészeti beavatkozás mellett döntött.

Demcsák Zsuzsa szépészeti beavatkozáson esett át Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa - aki nemrég eltitkolt szerelméről vallott - nem akarta elhallgatni, hogy egy szépészeti kezelésen esett át, ami eltünteti a 12 évnyi hajnalozás nyomait. Facebook-oldalán egy előtte-utána fotót is közzétett, hogy a követői lássák az óriási változást. "Szépészeti beavatkozások? Beszéljünk róla. Sokan titkolják, én nem fogom! Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer saját magamról posztolok előtte-utána képet, most mégis megteszem. A különbség ugyanis látványos, méghozzá a szemem alatt. Eltűntek a karikáim. Azok a karikák, amik egyrészt a genetikának, másrészt a 12 év hajnalban kelésnek köszönhetőek" - írta Demcsák Zsuzsa a fotóhoz és hozzátette, szerencsére talált olyan orvost, aki nem akart semmi drasztikusat elvégezni rajta, csak eltüntette a fáradtság nyomait.

Tippek a tökéletes alapozó kiválasztásáhozhttp://www.life.hu/trend/20161116-tanacsok-az-alapozo-kivalasztasahoz.htmlMiért fontos az alapozó? Mert egységesíti a bőr színét, ami a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke. De mégis hogyan kell kiválasztani a megfelelőt? Fogadd meg Larion Oscar tanácsait! TrendThinkstockMegszólalt Diana egykori fodrásza: ezért lett rövid a hercegnő hajahttp://www.life.hu/trend/20161117-megszolalt-diana-walesi-hercegno-egykori-fodrasza-ezert-lett-rovid-a-hercegno-haja.htmlSam McKnight fodrász sokat tudna mesélni egykor legkedvesebb vendége, Diana hercegnő életéről, no és persze a hajáról. Ez utóbbit meg is teszi legfrissebb könyvében. Trend--Merész húzás! Ilyen erős sminkben még sosem láttuk Charlene hercegnőt!http://www.life.hu/trend/20161117-ilyen-eros-sminkben-meg-sosem-lattuk-charlene-monacoi-hercegnot.htmlCharlene monacói hercegnő nem épp a harsány sminkjeiről híres, most azonban egy tőle elég szokatlan stílusra voksolt. Trend--Így készül a tökéletes téli smink – Videó!http://www.life.hu/trend/20161116-igy-keszul-a-tokeletes-teli-smink-varady-polett-szerint.htmlVárady Polett ezúttal a téli sminktrendeknek megfelelően készített egy make-upot, amit te is bátran kipróbálhatsz! TrendOrigoA ronda karácsonyi pulcsik ideje lejárt! Helyette itt vannak az öltönyökhttp://www.life.hu/trend/20161116-a-ronda-karacsonyi-oltonyok.htmlÉvek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök! Trend--Barbie baba lett a legszexibb plus size modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20161116-barbie-baba-lett-a-legszexibb-plus-size-modellbol-ashley-grahambol.htmlAshley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.