Kylie Minogue kimerült és elgyötört: nagyon rossz passzban van

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
kimerültség Kylie Minogue Joshua Sasse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves énekesnő nem most először mutatkozik úgy a nyilvánosság előtt, hogy ijesztően néz ki. Sokan már attól félnek, hogy betegség áll az elgyötört külső mögött.

A 48 éves énekesnőnek boldog lehetne, hiszen 20 évvel fiatalabb pasija oda van érte, el is jegyezte a sztárt és soha, semmilyen botrány nincs körülöttük. A nyilvánosság elől is rejtőzködnek, többnyire kettesben élik mindennapjaikat, távol a figyelő szempároktól. Ennek ellenére Kílie Minogue nem tűnik túlságosan boldognak legutóbbi fotóján, ahol a 28 éves Joshua Sasse társaságában látható egy reptéren.

Kylie Minogue kimerült és elgyötört: nagyon rossz passzban van Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Az énekesnő - aki több mint tíz éve gyógyult ki a mellrákból - kifejezetten kimerültnek és elgyötörtnek tűnik a fotón, boldogságnak nyoma sincs rajta. Nem ez az első eset, hogy Kylie Minogue ilyen elgyötörten jelent meg, ez és a nyilvánosság előli visszavonulás teljesen megijeszti a rajongókat. Sokan tartanak attól, hogy valami betegség állhat a dolog hátterében. Az énekesnőről készült fotót itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.