Vajna Timi szerint nem egyformák a Miss Universe versenyzői

Vajna Timi Miss Universe Hungary Bódizs Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi szerint nem igaz, hogy minden lány egyforma. Külöböző karakterekről van szó, csak az egyensmink és az egyenhaj miatt a nézőknek nehéz őket megkülönbözteni. Bódizs Veronikára nagyon büszke, hiszen mindent megnyert, a közönség is őt találta a legszebbnek. Timi szerint a többiek minden bozonnyal utálják.

Timinek a szíve szakadt, meg mikot látt a pityergő versenyzőket, akik nem jártak sikerrel, hiszen ő mindenkinek odaadná a koronát, de sajnos csak egy van blőle.

Ezért jelentkezett a versenyre a Miss Universe nyertese, Bódizs Veronikahttp://www.life.hu/trend/20161121-arva-gyerekeken-segitene-a-miss-universe-hungary-nyertese-bodizs-veronika.htmlA 2016-os Miss Univers Hungary királynője Bódizs Veronika lett, aki pénzügyi szakon tanul, és az a célja többet között, hogy segítsen az árva gyerekeken. Megkérdeztük tőle, milyen érzés, hogy korona került a fejére, és mit szeretne elérni kiálynőségének ideje alatt. Trend--Megvan a Miss Universe Hungary nyertese: Bódizs Veronika!http://www.life.hu/sztarok/20161120-bodizs-veronika-a-miss-universe-hungary-nyertese-vajna-timea-szepsegversenyen.htmlMegvan a Miss Universe Hungary nyertese. Ő képviselheti hazánkat a Fülöp-szigeteki döntőben. TV + Sztárok--Miss Universe Hungary: Megvan a közönségdíjashttp://www.life.hu/sztarok/20161120-miss-universe-hungary-megvan-a-kozonsegdijas-bodizs-veronika.html15 számmal Bódizs Veronika lett a közönségdíjas. TV + Sztárok--Andy Vajna is tiszteletét tette a Miss Universe Hungary-nhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-vajna-timea-mellett-andy-vajna-is-tiszteletet-tette-a-miss-unvierse-hungary-n.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kállay-Saunders András, szőke, fonott hajjal sokkolt, Vajna Timi azonban istennőnek öltözött.TV + Sztárok--A klónok háborúja? Ma este kiderül, ki lesz Miss Universe Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-a-miss-universe-hungary-idei-gyozteset-keresi-vajna-timea-ma-este-a-tv2-n.htmlMint ismeretes, ma este választják meg a Miss Universe Hungary idei győztesét. A világdöntő 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, vasárnap a TV2-n pedig eldől, ki képviselheti majd hazánkat a megmérettetésen. TV + SztárokOrigoExtrém próbatételen estek át a Miss Universe lányaihttp://www.life.hu/sztarok/20161111-o-lett-a-legextremebb-lany-miss-universe-hungary-ime-vajna-timi-versenyzoi.htmlVajna Timi ebben az évben sem okozott csalódást, hiszen a legszebb hölgyeket sikerült kiválasztania. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.