Saját otthonukban készítettek intim fotósorozatot a modellekről

modell sorozat otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siker és csillogás veszi körül a népszerű modelleket, akik elérhetetlennek tűnnek a reklámfotókon, vagy egy-egy eseményen. Mindez azonban megváltozik, ha abban a környezetben fotózzák őket, ahol felnőttek, vagy ahol a mindennapjaikat töltik!

Az elérhetetlen modellek az amerikai születésű Hadley Hudson fényképész felvételeinek köszönhetően teljesen más megvilágításba kerülnek. A fotós ugyanis nem a megszokott tökéletes közegben kapta lencsevégre a modelleket, hanem abban a környezetben, amelyben felnőttek, vagyis a gyerekszobájukban, vagy a már saját, önálló otthonukban. Személyiségük is jobban kidomborodik egy ilyen intim, őszinte és nyers sorozat által. Ráadásul az emberek bepillantást nyerhetnek egy olyan világba, ami eddig rejtve maradt, vagyis a fiatalok magánéletébe!

/1611/Intim2016112310442
Harry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20161118-harry-pottertol-sailer-moonig-a-legvaganyabb-sminkcuccok-meserajongoknak.htmlPontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy. Trend--Nemzetközi címlapon pucérkodik a szexi Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161122-a-gyonyoru-palvin-barbi-most-nemzetkozi-cimlapon-meztelenkedik.htmlAz amerikai Maxim magazin címlapján díszeleg Palvin Barbara, a brutál szexi magyar modell. TrendOrigoSminkelj úgy, mint a szülinapos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20161116-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-scarlet-johansson.htmlMa lett 32 éves a csodás színésznő, Scarlett Johansson. Larion Oscar sminkmester ezúttal az ő szépségtitkait nyomozta ki. Trend--Kylie Minogue kimerült és elgyötört: nagyon rossz passzban vanhttp://www.life.hu/trend/20161121-kylie-minogue-elgyotorten-nez-ki-20-evvel-fiatalabb-fiuja-melett.htmlA 48 éves énekesnő nem most először mutatkozik úgy a nyilvánosság előtt, hogy ijesztően néz ki. Sokan már attól félnek, hogy betegség áll az elgyötört külső mögött. Trend--Forró naptárfotók készültek egy női rögbi csapatrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-naptarfotok-eladasaval-tamogatjak-a-rakos-betegeket.htmlJótékony célból álltak kamerák elé az egyetemista lányok. Trend--Újabb villantáskirálynőt avathatunk - Ruhamustra az American Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-stilusmustra-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlAz unalmastól a sikkesen át a brutális villantásig mindenféle stílus jelent volt a vasárnap esti American Music Awards vörös szőnyegén. Nézzük is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.