Heidi Klum melltartó nélkül indult shoppingolni

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Neer -
fashion week melltartó shopping Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kit érdekel a kor - Heidi Klumot biztosan nem, a modell ugyanis elég lazán indult nemrég karácsonyi vásárolgatásra. A melltartóját pedig hogy, hogy nem, otthon felejtette. 

Los Angelesben sétáltatta meg cickóit Heidi Klum. A modell nem vitte túlzásba a ruházkodást: egy laza pólóban, farmerben és mamuszcsizmában indult vásárolgati, és az sem zavarta, hogy a mellbimbói bizony önálló életre keltek.

De hát így jár az, aki ilyen felső alá nem húz melltartót.

Heidi Klum Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Neer

Heidi egyébként nem egyedül volt, összefutott exférjével, Seallel is, együtt vásárolgattak a gyerekeiknek.

A szőke modell nem sűrűn mutatja meg gyermekeit, igencsak óvja őket a nyilvánosság elől: nemrég azonban olyat tett, amit bizony ritkán szokott. Egy nagyon dögös ruciban szelfizett, ám a lényeg kivételesen nem a dekoltázsa volt, hanem a telefonján szereplő családi kép - a gyerekeiről.

Szabó Zsófi eszméletlenül dögös lesz új műsorábanhttp://www.life.hu/trend/20161123-szabo-zsofi-dogos-lesz-a-playback-parbaj-nevu-musorban.htmlHamarosan új műsorban debütál Szabó Zsófi, melyet Gáspár Lacival közösen vezetnek majd. A szórakoztató produkcióhoz mindenki hozzáteszi legjobb tudását, Zsófi a show örömére külsejét is megújította: nézd meg, milyen dögös lesz! Trend--Forró naptárfotók készültek egy női rögbi csapatrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-naptarfotok-eladasaval-tamogatjak-a-rakos-betegeket.htmlJótékony célból álltak kamerák elé az egyetemista lányok. Trend--Chrissy Teigen hatalmasat villantott az American Music Awards díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20161121-chrissy-teigen-modell-hatalmasat-villantott-az-american-music-awards-dijatadon.htmlChrissy Teigen egy igen izgalmas ruhát választott az American Music Awards díjátadóra, és kizárt dolog, hogy nem tudta előre: ebből bizony villantás lesz, nem is akármilyen. Trend--Újabb villantáskirálynőt avathatunk - Ruhamustra az American Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-stilusmustra-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlAz unalmastól a sikkesen át a brutális villantásig mindenféle stílus jelent volt a vasárnap esti American Music Awards vörös szőnyegén. Nézzük is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFPKatalin hercegnő és Meghan Markle jobban hasonlítanak, mint gondolnád!http://www.life.hu/trend/20161120-katalin-hercegno-es-meghan-markle-harry-herceg-kedvese-jobban-hasonlitanak-mint-gondolnad.htmlHarry herceg mindig a szőkékre bukott, ám lehet, hogy bátyjától kedvet kapott a barna lányokhoz: Meghan Markle és Katalin hercegnő sokkal több dologban hasonlít, mint eleinte hittük! Trend--Smink nélküli képen Cameron Diaz, Drew Barrymore, Nicole Richie és Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20161120-smink-nelkuli-kepen-cameron-diaz-drew-barrymore-nicole-richie-es-gwyneth-paltrow-szinesznok.htmlDrew Barrymore különleges fotót mutatott a napokban a képmegosztó oldalán: együtt kirándult Cameron Diazzal, Nicole Richie-vel és Gwyneth Paltrow-val. Mindannyian smink nélkül szerepelnek a képen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.