Több, mint 100 plasztikai beavatkozáson van túl Pixiee Fox

Forrás: NORTHFOTO/E! Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/E! Entertainment/Xposurephotos.C -
plasztikai műtét fashion week plasztikai beavatkozás Pixiee Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan annyira rettegnek a műtétekől, hogy alig mernek orvoshoz menni, Pixiee Fox azonban nem ilyen lány. A modell még csak 26 éves, de már több, mint 100 plasztikai beavatkozáson van túl.

Nem hiába hívják Pixiee Foxot rajzfilmlánynak: úgy is néz ki, mint egy kissé túlretusált mesehős. A 26 éves svéd lány rengeteg, köztük elég extrém plasztikai beavatkozáson van túl, most pedig már családja is láthatta az eredményt.

Pixie Fox svéd modell Forrás: NORTHFOTO/E! Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/E! Entertainment/Xposurephotos.C

A glammodell legalább 100 testkorrekiót tudhat maga mögött, ezek között is a legfélelmetesebb az, hogy 6 bordáját is eltávolíttatta, sőt, a szeme színét is megváltoztatta. De persze ne feledkezzünk meg a számtalan mellműtétről, az ajak és popsi feltöltésekről - ezeknél a beavatkozásoknál a lány saját zsírját használták.

Nem csoda, ha most már csak úgy emlegetik őt, mint az élő Barbi-babát. Pixiee minden bizonnyal azért vágyott ilyen életre, mert családja mindig nagyon bekorlátozta őt: Svédországban ugyanis egy nagyon szigorú, konzervatív közösségben nevelkedett.

Plasztika, és ami mögötte van

A plasztikai sebészet mostanra már annyira elérhetővé és a hétköznapjaink részévé vált, mintha boltba járnánk. Nem ritka jelenség, hogy a fiatalok már érettségire is plasztikai műtétet kérnek a szüleiktől. Lássuk, mi áll ennek az olykor kényszeres változásra való törekvésnek a hátterében?!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.