Megérkeztek Párizsba a Victoria's Secret fehérneműmodelljei

Forrás: Instagram/victoriassecret -
fashion week fehérnemű modell Kendall Jenner Victorias Secret Alessandra Ambrosia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérneműcég éves show-ja idén Párizsban lesz, ahová már meg is érkeztek a leggyönyörűbb modellek. 

Párizsban most igen magas az egy főre eső fehérneműmodellek száma, itt rendezik meg ugyanis szerdán a Victoria's Secret divatshow-t. A kifutón vonul majd Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Martha Hunt, Kendall Jenner, Gigiés Bella Hadid is.

Bonjour, Paris! The Angels have landed. The show films 11/30, and you can watch it 12/5! #VSFashionShow

Victoria's Secret (@victoriassecret) által közzétett videó,

A lányokról természetesen millió fotó és videó is készült, és készül is még a következő napokban, ők pedig vígan pózlnak a kameráknak.

Victoria's Secret lányok a repülőn Forrás: Instagram/victoriassecret

A lányoknak természetesen egyenruhát kellett viselniük a repülőúton, és hihetetlen, de mindannyian mesésen festettek a többórás út alatt. Ezért ők a modellek, és nem mi...

Victoria's Secret modellek Forrás: Instagram/victoriassecret

Tűsarkúban pedig végképp nem lehet könnyű az utazás, nekik pedig ez is simán megy!

Fiatalító sminktippek, amikkel éveket is letagadhatszhttp://www.life.hu/trend/20161128-fiatalito-sminktippek-larion-oscartol.htmlEgy szép smink csodákat tesz az arccal! a tökéletesen megválasztott kozmetikumokkal és néhány sminktrükkel éveket is fiatalodhatunk, ám egy rosszul megválasztott árnyalattal könnyen öregíthetjük is az arcunkat. TrendThinkstockA 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumbólhttp://www.life.hu/trend/20161128-a-harry-potter-univerzum-10-legdogosebb-sztarja.htmlA legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. TrendOrigoFogalmad sincs, hogyan állj neki a sminkelésnek? 10 tipp teljesen kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20161123-10-sminktipp-teljesen-kezdoknek.htmlA smink az önkifejezés egyik eszköze. Kiemelheted az arcod legszebb vonásait, ami által magabiztosabb lehetsz. Sokan hiába szeretnének sminkelni, túlságosan bizonytalanok, vagy tanácstalanok abban, hogyan is kezdjenek hozzá. Trend--Három ízlésficamos Kardashian a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161125-heti-stilusmustra-szerepel-benne-eva-longoria-penelope-cruz-nicole-scherzinger.htmlA sikk és a csillogás ezen a héten mindent vitt, de a combvillantásból és a közönséges darabokból sem volt hiány. Mutatjuk a hét legmeghatározóbb darabjait a vörös szőnyegről. Trend--COMET: Tóth Gabi különleges szettben és extrém hajkoronával gálázikhttp://www.life.hu/trend/20161125-comet-2016-toth-gabi-enekesno-kulonleges-szettben-es-extrem-hajkoronaval-galazik.htmlTóth Gabi különleges ruhakölteményben érkezett a gálára, a párjával, Trap kapitánnyal az oldalán. Trend--Extrém ruhákból nem volt hiány - Stílusmustra a Comet vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20161126-ruhamustra-a-2016os-comet-dijatadorol.htmlMeglepő outfitekből nem volt hiány a péntek esti Comet díjátadón, de csodás összeállításokban is gyönyörködhettünk. Íme, a legemlékezetesebb darabok a vörös szőnyegről! TrendFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.