Esküvői ruhában mutatta meg dekoltázsát Sarka Kata

Sarka Kata esküvői ruha dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlenül szexi fotóval indított a csütörtököt Sarka Kata. Rajongói azt firtatják, miért bújt esküvői ruhába Hajdúné, de valószínűleg egy reklámfotózásról lehet szó. 

Több mint 3500-an lájkolták Kata fotóját, amelyen hatalmas dekoltázsal, esküvői ruhában pózol. A dicsérő posztok és bókok tengerében azonban bántó és vicces hozzászólásokat is találtunk, ezekből válogattunk:

"Műcickók arc bevakolva,próbababa beállás..Akinek ez szép az egye meg."

"Szia Kata, szép ruha tényleg, de amikor jössz majd kínaizni ne ezt vedd fel, mert véletlenül leeszed a chilis csirkével! Várlak!"

Újra megműttette melleit Hódi Pamela - Berki nem örülhttp://www.life.hu/trend/20161201-hodi-pamela-ujra-megmuttette-melleit-a-szules-utan-sokat-hizott-es-nem-volt-elegedett.htmlMár jóideje tervezte, de most kés alá is feküdt Berki Krisztián menyasszonya. Pamela nem volt elégedett a melleivel, így másodszor is plasztikáztatta azokat. TrendOrigoGyönyörű nő lett Rába Timi lányábólhttp://www.life.hu/trend/20161201-raba-timea-szepsegkiralyno-lanya-nina-gyonyoru-no.htmlRába Tímea nagyon büszke lányára és ez nem is csoda. A minap egy fotót is posztolt róla, a kommentelők pedig nem győzték dícsérni a fiatal lányt, mondván, tiszta anyukája. TrendOrigoMegismernéd ezeket a lányokat smink nélkül? – Döbbenetes fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20161023-nok-sminkben-es-anelkul.htmlHogy egy jól kiválasztott és szépen elkészített smink mennyit tud dobni a megjelenésünkön, azt minden nő tudja. A férfiakat azonban olykor egy-egy jól sikerült éjszaka után simán meglepi, hogy reggeli "kedvesük" nagyon nem úgy néz ki, mint amikor este szóba elegyedtek vele. Trend--Elképesztően szexi Kiss Ramóna – Igazi dívahttp://www.life.hu/trend/20161031-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-nagyon-szexi.htmlA Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon díjátadóján vett részt Kiss Ramóna. A fotóját elnézve nagyon kitett magáért. Trend--Fehér fűzőben pózolgatott Kylie Jenner – Szerintetek van rajta bugyi?http://www.life.hu/trend/20161022-kylie-jenner-feher-fuzoben-pozolt-bugyi-nelkul.htmlKylie Jenner valóban nem szégyenlősségéről híres, de azért nem biztos, hogy most a bugyiját is levette. TrendOrigoBíró Ica bikiniteste még most is tökéleteshttp://www.life.hu/trend/20160807-biro-ica-bikiniteste-meg-most-is-tokeletes-regen-pedig-igy-nezett-ki.htmlNem először népszerűsít egy üdítőmárkát Bíró Ica. Évtizedek elteltével, 59 évesen ismét bikinire vetkőzött, és ugyanazt az italt reklámozza. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.