Selena Gomez pizsamában indult el bevásárolni

Forrás: AFP -
vásárlás Selena Gomez pizsama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez tehet bármit, a rajongói imádni fogják, még akkor is, ha a legmeglepőbb öltözékben ruccan el bevásárolni. Az énekesnőt lencsevégre kapták, amint egy bolt felé haladt nem másban, mint pizsamában!

A sztárok esetében az a megszokott, ha még egy egyszerű bevásárlást is teljes harci díszben folytatnak le, hiszen bármikor lefényképezheti őket egy paparazzi vagy lelkes rajongó. Selena Gomez azonban fittyet hányt az ilyen szokásokra, és inkább a kényelemre szavazott.

Selena Gomez pizsamában vásárolt Forrás: AFP

Az énekesnőt sikerült lencsevégre kapni eddigi legmeglepőbb és legvagányabb öltözékében, méghozzá egy kétrészes selyempizsamában. A sztár stílusérzékére vall, hogy még ezt is jól tudja viselni: magas sarkú cipővel vette fel, valamint hosszú fekete kabáttal. Ebben a szettben indult el vásárolni Selena, de ettől valószínűleg csak még szerethetőbb figura lett. Ez az első alkalom, hogy Selenát az utcán fotózták le visszavonulása óta, - a pizsamás képet itt nézheted meg- de korábban már megjelent az American Music Awards díjátadón, ahol a betegségéről beszélt.

Selena Gomez visszavonul – Rejtélyes betegsége miatt tart szünetet az énekesnő

A világ egyik leghíresebb énekesnője a napokban jelentette be, hogy szünetet fog tartani karrierjében. Selena Gomeznél ugyanis néhány évvel ezelőtt állapítottak meg egy rejtélyes, ám nagyon alattomos betegséget, a lupust, ami miatt depresszióval, szorongásokkal és pánikrohamokkal is küzd. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Másfél évig nem mosott hajat! Ez lett az eredményehttp://www.life.hu/trend/20161201-ez-lesz-az-eredmeny-ha-nem-hasznalsz-sampont.htmlEgy amerikai újságírónő vallott arról, miért állt le a samponnal és egyéb hajápoló termékekkel, és mi történt a hajával másfél évvel az után, hogy utoljára megmosta a haját. Trend--Katy Perry bugyit villantotthttp://www.life.hu/trend/20161204-katy-perry-enekesno-biciklizes-kozben-bugyit-villantott.htmlKaty Perry igencsak közel engedte rajongóit, amikor még a bugyiját is megmutatta nekik.Trend--Gumicsónak szájjal sokkol Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/trend/20161204-gumicsonak-szajjal-sokkol-nicole-scherzinger-enekesno-felfujatta-ajkait.htmlSötét haj, összetéveszthetetlen arcvonások, és tökéletes alak - nem vitás, hogy ilyen adottságokkal Nicole Scherzinger a popszakma szupernői közé tartozik. Nem csoda hát, hogy az Instagramon is szereti megmutatni magát. Az egyik legfrissebb posztja után azonban nem csak bókokat kapott rajongóitól.Trend--Dögös vörös ruciban tette közszemlére melleit Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20161203-toth-gabi-az-xfaktorban-dogos-voros-ruciban-tette-kozszemlere-melleit.htmlAz X-Faktor élő adásának szünetében jelentkezett be a Facebookon Tóth Gabi. Megmutatta, mekkora hangulat van a stúdióban, és Opitz Barbi mellett kampányolt. Trend--Cicik és bugyik villantak a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161202-ruhaban-is-sokat-mutattak-magukbol-a-victorias-secret-angyalok.htmlA Victoria's Secret-show az év egyik legjobban várt divateseménye, ahol a modellvilág legjobbjai vonulnak fel elképesztően drága fehérneműkben. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mit viseltek az angyalok, mielőtt kifutóra léptek a fehérneműkben. Valójában nem volt rajtuk sokkal több ruha. Íme! TrendAFPEmily Ratajkowski kiakadt - Visszaéltek a fotóival, nem is akárhogyhttp://www.life.hu/trend/20161203-jonathan-leder-fotomuvesz-emily-ratajkowski-fotoalbumot-ad-ki-engedely-nelkul.htmlJonathan Leder fotóművész jegyzi az Emily Ratajkowski: Collector's Edition című fotóalbumot, ami hamarosan megjelenik. A modell azt állítja: engedély nélkül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.