Harry herceg barátnője, Meghan Markle nyaklánccal bizonyítja szerelmét

Forrás: AFP -
nyaklánc Meghan Markle arany Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg fülig szerelmesek egymásba. A királyi sarj képes több ezer kilométert utazni, hogy egyetlen éjszakát kedvesével töltsön, míg színésznő párja 14 karátos nyakláncba foglaltatta szerelmüket: nevük kezdőbetűit viseli a nyakában.

Alig pár hónapja derült ki, hogy Harry herceg egy színésznővel jár, már rengeteg botrányon vannak túl. A herceg kénytelen volt közleményben megvédeni barátnőjét, akit sorozatos támadások és zaklatások értek, nemrég pedig az is kiderült, hogy nem tölthetik együtt a karácsonyt.

Harry herceg és Meghan Markle között dúl a szerelem Forrás: AFP

Nem könnyű fenntartani a kapcsolatukat, ugyanis a távolság is közéjük áll. Meghan éppen Torontóban van, a herceg pedig általában Londonban tartózkodik, de ők mindig megtalálják a módját, hogy együtt lehessenek. Harry herceg képes volt egy több ezer kilométeres kitérőt tenni azért, hogy láthassa Meghant. A Karib-térségben tett látogatása után ugyanis Anglia helyett Torontó felé vette az irányt.

Meghan egy kevésbé nagyvonalú, de annál romantikusabb módot talált szerelmük bizonyítására: aranyba foglaltatta érzelmeiket. A színésznő neveik kezdőbetűit viseli a nyakában: a csinos kis ékszer több mint 80 ezer forintba kerül! Itt nézheted meg Meghan egyedileg gyártatott nyakláncát!

Botoxoltatják lábukat a nők, hogy ne fájjon a magassarkú viselésehttp://www.life.hu/trend/20161207-fajdalom-ellen-botoxoltatjak-labukat-a-nok.htmlEgyre több nő veti alá lábait botox injekciónak, főként az ünnepek környékén, ám nem azért, hogy ránctalan legyen a talpuk! Elvileg ez az eljárás arra is alkalmas, hogy enyhítse a fájdalmat, amit a magassarkú cipő viselése okoz! Trend--Közszemlére került Sharon Stone mellbimbójahttp://www.life.hu/trend/20161207-mindenki-lathatta-sharon-stone-mellbimbojat.htmlSharon Stone-ról friss fotók készültek, ám az egyiken jól látható, hogy a sztár nem viselt melltartót, hiszen megpillanthatjuk mellbimbóját is. Trend--Ronda karácsonyi pulcsiban a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/trend/20161207-karacsonyi-pulcsiban-a-brit-kiralyi-csalad.htmlA karácsonyi pulcsikat csak imádni vagy utálni lehet: a Royal Family minden bizonnyal nagy rajongója ennek a stílusnak. Trend--Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Celebanyukák és gyermekeik, akik hihetetlenül hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20161206-celebanyukak-es-gyermekeik-elkepeszto-hasonlosaga.htmlTermészetes, hogy egy gyermek hasonlít a szüleire, de vannak olyan egyezések, amik már lélegzetelállítóak. Íme, például egy összeállítás azokról az anya-lánya párosokról, akik olyanok, mint az ikertestvérek. Trend--Óriásinak tűnnek Sarka Kata mellei http://www.life.hu/trend/20161206-sarka-katanak-nekimentek-a-kommentelok.htmlSarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.