Ronda karácsonyi pulcsiban a brit királyi család tagjai

fashion week Katalin hercegné royal family Vilmos herceg pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi pulcsikat csak imádni vagy utálni lehet: a Royal Family minden bizonnyal nagy rajongója ennek a stílusnak. 

Szerencsére nem kell arra gondolni, hogy Katalin és Vilmos tényleg télapós pulcsiba bújtak, mindössze a londoni Madame Tussauds variálta meg egy kicsit a királyi család öltözetét.

Karácsonyi pulcsikban a brit királyi család tagjai Forrás: Facebook/MadameTussaudsLondon

A royal family is engedélyt adott arra, hogy a viaszfigurákat karácsonyi szettbe öltöztesse a panoptikum,

így a látogatók mindenkin megcsodálhatnak egy-egy karácsonyi pulcsit.

Mindez persze a jó ögyet szolgálja, a Save the Children oktatássegítő kampányt támogatják ezzel december 16-án.

Lejárt a ronda pulcsik ideje!

Idén a karácsonyi öltönyök viszik a prímet, amik még sokkal rémesebbek a ronda pulcsiknál - itt meg is leshedet őket!
Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Celebanyukák és gyermekeik, akik hihetetlenül hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20161206-celebanyukak-es-gyermekeik-elkepeszto-hasonlosaga.htmlTermészetes, hogy egy gyermek hasonlít a szüleire, de vannak olyan egyezések, amik már lélegzetelállítóak. Íme, például egy összeállítás azokról az anya-lánya párosokról, akik olyanok, mint az ikertestvérek. Trend--A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFPMásfél évig nem mosott hajat! Ez lett az eredményehttp://www.life.hu/trend/20161201-ez-lesz-az-eredmeny-ha-nem-hasznalsz-sampont.htmlEgy amerikai újságírónő vallott arról, miért állt le a samponnal és egyéb hajápoló termékekkel, és mi történt a hajával másfél évvel az után, hogy utoljára megmosta a haját. Trend--Dögös vörös ruciban tette közszemlére melleit Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20161203-toth-gabi-az-xfaktorban-dogos-voros-ruciban-tette-kozszemlere-melleit.htmlAz X-Faktor élő adásának szünetében jelentkezett be a Facebookon Tóth Gabi. Megmutatta, mekkora hangulat van a stúdióban, és Opitz Barbi mellett kampányolt. Trend--Cicik és bugyik villantak a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161202-ruhaban-is-sokat-mutattak-magukbol-a-victorias-secret-angyalok.htmlA Victoria's Secret-show az év egyik legjobban várt divateseménye, ahol a modellvilág legjobbjai vonulnak fel elképesztően drága fehérneműkben. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mit viseltek az angyalok, mielőtt kifutóra léptek a fehérneműkben. Valójában nem volt rajtuk sokkal több ruha. Íme! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.