Hosszú Katinka szexi szerelésben pózol

fotó szexi sportoló Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok magyar úszónőről a Cosmopolitan készített dögös fotókat. A sportolót talán még sosem láttuk ilyen elképesztő szerelésben. 

"Közkívánatra egy utómunka nélküli kép. A női sportolókról a legtöbb versenyen készült kép nem a legelőnyösebb, de egy kis smink, alakot kiemelő ruha, remek fények és bárkiről készülhet nagyszerű címlapfotó! Jó lett volna ha ezt tini koromban is tudom" - írta a fotó mellé Katinka, aki egy fekete, testhezálló darabban pózol. A fiatal úszó a jelek szerint korábban önbizalomhiánnyal küzdött. A rajongók persze azonnal elhalmozták őt bíztató szavakkal, mely biztosan jól esett Katinkának.

Állítják: a reptéren is "hisztizett" Hosszú Katinka és Shane Tusup

Hétfőn megérkezett a windsori rövid pályás világbajnokságról a magyar úszóválogatott, amelyet újságírók hada várt. Úgy tudni, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup nagyon megválogatták, melyik kérdésre válaszolnak, és melyikre nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.