Kiss Ramóna vad dominává változott: fotó!

fotó domina Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szadomazojelmezben, dominaként domborít a Barátok közt sztárja a Playback Párbaj pénteki adásában. 

A szexi színésznő nem bízta a véletlenre a dolgot, hiszen még szegecses nyakláncot is szerzett. Ramóna a tátogós produkcióban igazi domina lett: testét egy testhezálló, fekete bőrruha takarja. A sztár mostanában nemcsak az ilyen előadásokkal "sokkolja" a rajongókat. A Comet-díjátadón például rózsaszín hajjal jelent meg, melyet ide kattintva meg is tekinthetsz!

Kiss Ramóna Forrás: RTL KLub
Vajna Timi szinte mindent megmutatott magábólhttp://www.life.hu/trend/20161214-foto-keszult-vajna-timi-pucer-melleirol.htmlVajna Timi ismét megmutatta mennyire jól néz ki. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoHódi Pamela szőke tincsei barnává változtakhttp://www.life.hu/trend/20161214-hodi-pamela-barnara-festette-a-hajat.htmlHódi Pamela Instagram-oldalán posztolt egy fotót, melyen már nyomuk sincs a szőkés tincseknek, helyette sötétbarna hajkoronát visel. Trend--Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. TrendThinkstockEmily Ratajkowski tökéletes és vadító hátsóját mutogatjahttp://www.life.hu/trend/20161213-emily-ratajkowski-megmutatta-hatsojat.htmlEmily Ratajkowski igazából másról sem híres csak arról, hogy időről-időre levetkőzik, és a férfirajongók legnagyobb örömére különböző pózokban mutatja meg idomait. Ezúttal sem kell csalódnunk benne. Nedves, homokkal borított tökéletes fenekét csodálhatjuk. TrendOrigoPalvin Barbi eljátszotta az Elemi ösztön ikonikus jelentét (18+)http://www.life.hu/trend/20161209-palvin-barbi-az-elemi-oszton-ikonikus-jelenetet-jatszotta-el.htmlAz Elemi ösztönről mindenkinek Sharon Stone elképesztő villantós jelenete jut eszébe, amit most Palvin Barbi főszereplésével újraalkottak. Nézd meg, hogyan teljesített a magyar modell! TrendOrigoKözönséges magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161209-heti-stilusmustra-szerepel-benne-emma-stone-nicole-scherzinger-gigi-hadid-lady-gaga.htmlMerész crop topok, csodás színek, meglepő férfiszettek – mutatjuk a hét legmeghatározóbb vörös szőnyeges összeállításait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.