Szabó Zsófi egyre jobban néz ki

Forrás: RTL Klub -
szexi fotó Szabó Zsófi posztolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi jobban néz ki, mint valaha. Legalábbis erről árulkodik a legfrissebben kiposztolt fotója. 

Szabó Zsófi hihetetlen csinos fotót tett közzé a közösségi oldalán. A fekete-fehér képen a műsorvezető arca kapta a főszerepet, úgy fest akár egy porcelánbaba.

Szabó Zsófi elképesztően jól néz ki Forrás: RTL Klub

Követői is egyetértenek ezzel a kijelentéssel, hiszen sorra érkeznek a pozitív kommentek, illetve a lájkokkal sem fukarkodnak a kedvelők. Nem egészen 2 nap alatt több, mint 2700 kedvelést kapott a fénykép, ami nem semmi.

Persze nem az első alkalom, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárja megmutatja szépségét, hiszen a közel múltban a dekoltázsáról is villantott egyet.

Nem csoda, hogy Zsófi kisugárzása ennyire magával ragadja az embereket, hiszen minden oka meg is van a boldogságra. Kicsivel több, mint 2 hónappal ezelőtt tartották álomesküvőjüket Zsoltival, és azóta is boldogok a férj-feleség viszonyban.

A legcsodásabb sztársminkek a vörös szőnyegről, avagy 2016 legragyogóbb arcaihttp://www.life.hu/trend/20161208-a-legcsodasabb-sztarsminkek-a-voros-szonyegrol-2016bol.htmlOrigoBódi Sylvi megmutatta formás hátsójáthttp://www.life.hu/trend/20161216-bodi-sylvi-kiposztolta-posijat.htmlBódi Sylvi irigylésre méltó életet él: a világ legszebb tájain lovagolja meg az újtába kerülő hatalmas hullámokat. Ezúttal is vizen fotózkodott, a popsiját mutatta meg rajongóinak. TrendOrigoEzért a lányért bomlanak az angolok – Úgy fest, mint Monica Belluci?http://www.life.hu/trend/20161216-rosie-roff-modell-monica-belluci-hasonmasa.htmlA 27 éves glammodell Instagramja őrületes népszerűségnek örvend a britek körében. Nem csoda, Rosie Roff igazi vérforraló képeket oszt meg magáról, és elég gyakran. TrendOrigoTóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20161215-toth-vera-smink-nelkul-szelfizett.htmlVera nem túl gyakran mutatja meg magát smink nélkül, félmeztelenül meg pláne – most azonban kivételt tett az Instagram-oldalának követőivel. TrendOrigoÍgy varázsolj érzékien dús ajkakat - Sminkvideó!http://www.life.hu/trend/20161213-igy-varazsolj-erzekien-dus-ajkakat.htmlVárady Polett ezúttal az érzékien dús ajkak sminktitkát árulja el nektek. A megfelelő technikát te is elsajátíthatod a videóból! Trend--Idén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.