Sarka Katának csalódás volt Gelencsér Tímea eredménye

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata modell Gelencsér Tímea szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap véget ért a Miss World, a magyar lány, Gelencsér Tímea pedig végül nem fért fel a dobogóra. Persze az őt támogatók nagyot csalódtak. 

"Jól éreztem magam a döntőben, úgy gondolom, a legtöbbet hoztam ki magamból, és büszke lehetek az eredményemre, hiszen a top 20-ban végeztem" – mondta a Blikknek Timi, aki nem tudta palástolni, mennyire rosszulesett neki a végeredmény. Az ügyben Sarka Kata is megszólalt, aki kissé más eredményre számított.

Gelencsér Tímea is csalódott Forrás: Magyarország szépe

Timire nagyon büszke vagyok, de nekem kissé csalódást okozott a végeredmény.

kislánya táncversenye miatt nem volt ott a döntőn.

Éld meg a karácsonyi varázst - Csillogó smink az ünnepre!http://www.life.hu/trend/20161213-csillogo-smink-karacsonyra-larion-oscartol.htmlA varázslatos hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. Az ünnepi smink harmóniáját az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége adja meg. De mégis hogyan kell ezt elkészíteni? Larion Oscar elárulja! TrendThinkstockBódy Sylvi szörfdeszkával szeli a habokathttp://www.life.hu/trend/20161219-body-sylvi-szorfol.htmlSokan nem is gondolnánk, hogy Bódy Sylvi tud szörfölni, már pedig ezt a képet megnézve úgy tűnik, hogy nagyon is tud. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huMiss World 2016: Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutotthttp://www.life.hu/trend/20161219-miss-world-2016-gelencser-timea-a-top-20ban-vegezte.htmlGelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott. TrendFotó: Mudra László - OrigoŐsemberből újra jóképű férfivá változott Vincent Casselhttp://www.life.hu/trend/20161218-ujra-jokepu-ferfiva-valtozott-vincent-cassel.htmlA népszerű színész az Instagramon mutatta meg a hatalmas átalakulást.Trend--Légy stílusban! Ezek a legmenőbb ünnepi színek idénhttp://www.life.hu/trend/20161213-ezek-a-legmenobb-unnepi-szinek-iden-karacsonykor-es-szilveszterkor.htmlAz idei ünnepi kínálatban káprázatos a felhozatal a szikrázóan csillogó szemhéjszínek között. Lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnél készíteni. TrendOrigoVajna Timi szinte mindent megmutatott magábólhttp://www.life.hu/trend/20161214-foto-keszult-vajna-timi-pucer-melleirol.htmlVajna Timi ismét megmutatta mennyire jól néz ki. TrendFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.