Mihalik Enikő szinte csupaszon sütteti bájait

Forrás: elitemodel.fr -
Mihalik Enikő topless Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Mihalik Enikőt nem érintette meg a karácsony szele, sokkal inkább az óceáné. A magyar modell szinte egy szál semmiben napfürdőzik a parton, le sem tagadhatná, hogy milyen elégedett.

Nem rejtegeti idomait a nyilvánosság elől a magyar modell, sőt kifejezetten szereti közszemlére tenni testét, szerencsére elég gyakran. Ebben az évben is jó párszor megörvendeztette rajongóit néhány szexi fotóval, most sem tett másként.

Mihalik Enikő szeret pucérkodni Forrás: elitemodel.fr

Már nincs sok hátra 2016-ból, de azért még lehet reménykedni, hogy nem ez idén az utolsó alkalom, hogy megmutatja bájait. A magyar modell szinte egy szál semmiben hempereg a tengerparton, miközben élvezi a kellemes, simogató szellőt és a melengető napsugarakat. Nem éppen karácsonyi hangulatú fotó, de biztos mindenkit felmelegít.

Gáspár Evelin vékonyabb, mint valaha http://www.life.hu/trend/20161221-gaspar-evelin-sokat-fogyott-nagyon-trendin-oltozkodik-a-sztarcsemete.htmlGáspár Győző legidősebb gyermeke kész nő lett. Az elmúlt hetekben csak olyan fotókat posztol magáról, ahol szinte rá sem ismerünk. TrendOrigoLisa Rinna sorozatsztár fehérneműben szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20161221-lisa-rinna-fehernemuben-szelfizett.htmlLisa Rinna színésznő már 53 éves, de alakjával a fiatalabbak is cserélnének. A Melrose Place című sorozat egykori sztárja bombacsinos! TrendOrigoA top 5 legnagyobb divatpillanat 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161213-a-legnagyobb-divatpillanatok-2016ban.htmlA New York-i divathét eseményei, Prince halála és a stílusfricskák hozták a 2016-os év legmeghatározóbb divatpillanatait. Íme, a részletek! TrendAFPHosszú Katinka meglepően öltözködik az irodábanhttp://www.life.hu/trend/20161220-hosszu-katinka-uszosapkaban-az-irodaban.htmlHosszú Katinkát többnyire úszódresszben látjuk, ám most megmutatta, milyen az, amikor a sportruhát és az irodai viseletet kombinálja. Trend--Akik szégyent hoztak a jó íz lésre 2016-ban - A 10 legnagyobb tévedés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatkatasztrofak-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlNem túlzás azt állítani, hogy sokkal több volt a divatkatasztrófa 2016-ban, mint az igazán nagy pillanat. Több ruha maradt meg az emlékezetünkben a sokkhatásnak köszönhetően, mint a gyönyörűség okozta elámulás miatt. TrendOrigoCsodaszép ünnepi körmök - Így készítsd el lépésről lépésre!http://www.life.hu/trend/20161215-unnepi-kormok.htmlEljött az év vége, ezzel együtt pedig az ünnepi manikűrök ideje. A piros, az arany és a fehér tipikus karácsonyi árnyalatok, ezekből készül most a manikűr, ami olyan könnyen és gyorsan megalkotható, hogy még a menü elkészítése, az ajándékcsomagolás és a fadíszítés után is belefér az időbe, így az ünnepi asztalhoz már csinos kacsókkal ülhetünk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.