Csúnya lányokból lesznek az új modellek

modell csúnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az új hullám. Kifejezetten csúnya lányokat alkalmaznak modellként, érdekes indokokra hivatkozva.

Nem is olyan rég még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy olyan valakiből legyen modell, aki nem szép, hiszen ennek a szakmának a tökéletes megjelenés volt az alapja.

Nos, ez változni látszik. Úgy tűnik, unalmassá váltak a szimmetrikus arcok, a tökéletes mosolyok és a szabályos domborulatok is, valami extrábbra vágyik a világ.

A nagy divatcégek egyre szívesebben alkalmaznak olyan lányokat, akik egyáltalán nem szépek, sőt kifejezetten csúnyák. Hogy miért? Mert

bennük van valami érdekes, különleges, ami a tökéletes szépségekből hiányzik.

Ugyanígy tarolnak a plus size modellek is, mert az emberek megunták a csontsovány lányokat.

/1612/Cs_ny20161223153037Így sminkelj, ha karácsonyi partiba készülsz - Videó!http://www.life.hu/trend/20161222-karacsonyi-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett ezúttal azt mutatja meg nektek, hogyan sminkeljetek, ha karácsonyi partiba vagytok hivatalosak! Nézzétek meg a videót! Trend--Egyszerű és elegáns - Smink csillogó ruhákhozhttp://www.life.hu/trend/20161214-egyszeru-es-elegans-smink-csillogo-ruhakhoz.htmlHa a ruhád egy feltűnő, csillogó darab, akkor a sminkedet már érdemes egyszerűbbre hagyni, és nem a glitteres, ragyogó termékeket választani a sminkeléshez. Ehhez ad most tanácsot Larion Oscar. TrendThinkstockGerard Butler durva fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20161223-gerard-butler-megmutatta.htmlA sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán... Trend--Paprikás szárnyakat növesztett Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20161223-vajna-timi-szarnyakkal-pozol.htmlVajna Timi ötlete alapján készült el a jelmez, melyet most ő maga is felpróbált. TrendOrigoA legdögösebb magyar sztárok 2016-ban! Neked ki volt a kedvenced? http://www.life.hu/trend/20161213-a-legdogosebb-magyar-sztarok-2016ban.html2016-ban magyar vörös szőnyeges eseményekből sem volt hiány, ráadásul képernyőn is sokszor láthattuk kedvenceinket, így most össze is szedtük az idei év legmeghatározóbb magyar celebruháit! Íme! TrendOrigoIlyen Alessandra Ambrosio topmodell feneke Photoshop nélkülhttp://www.life.hu/trend/20161223-a-topmodell-alessandra-ambrosio-feneke-photoshop-nelkul.htmlAlessandra Ambroiso a Victoria's Secret egyik leghíresebb angyala a brazil tengerparton sütkérezett, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták. A képeknek hála bebizonyosodott, photoshop nélkül bizony az ő feneke sem tökéletes.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.