Nem semmi: Hihetetlen alakja van Adának

fotó Pintér Adrienn kondi Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Adrienn Ada mindig is nagyon csinos volt, de azért látszik, hogy az elmúlt időszakban sokat foglalkozott a testével. Fantasztikusan néz ki.

Ada, két gyermekes anyukaként pontosan tudja, hogy milyen nehéz időt szakítani arra, hogy önmagunkkal is foglalkozni tudjunk.

Hihetetlen alakját mutattam meg Ada Forrás: RTL

A műsorvezető szerencsés helyzetben van, hiszen új hivatásának középpontjában a mozgás áll. Ada 2 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy személyi edző lesz, így a hobbija egyben a munkája is lett. Ezzel együtt olyan alakot varázsolt magának, amelyet sokan, még a tinédzserek is megirigyelhetnének.

️‍♀️✔️ #morningworkout #morning #fitness #fit #lifestyle

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által közzétett fénykép,

Nyilvánvalóan a sztár anyuka is büszke az elért eredményeire, hiszen viszonylag rendszeresen oszt meg képeket a konditeremben töltött időkről. Láthatóan semmi nem állítja meg, hiszen karácsony idején és a kora reggeli órákban is leugrott egy kicsit edzeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.