számítógépes játék képregény szexi Jessica Nigri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármilyen játék- vagy képregényhős alakját őrülten szexivé teszi Jessica Nigri. A férfiak megőrülnek érte.

Jessica maga is imádja a játékokat, és a képregényeket, de nem csak ezzel kelti fel a férfiak figyelmét: testi adottságai is igen meggyőzőek. Szinte minden olyan nagyobb rendezvényen ott van, ami a számítógépés játékokról, vagy a képregényekről szól, a résztvevőknek pedig eláll a szava, amint meglátják. Belebújt már például Harley Quinn, Batman női ellenfelének bőrébe is, és minden bizonnyal ő volt a legszexibb Pikachu is. Legutóbb pedig egy aprócska rénszarvasjelmezzel lepte meg 2 millió követőjét az Instagramon:



Georgia Jagger fehérneműben pózol: videóhttp://www.life.hu/trend/20170102-georgia-jagger-leopard-mintas-fehernemuben-pozol.htmlA sztárcsemete vagány, leopárd mintás fehérneműben pózol a kamerák előtt. Trend--Börtönből a luxusba: Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vetthttp://www.life.hu/trend/20170102-jeremy-meeks-mereg-draga-autoval-pozol.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. TrendOrigoSarka Kata hihetetlen luxusékszert villantotthttp://www.life.hu/trend/20170102-sarka-kata-luxuskarkotoben-pihengetett.htmlSarka Kata megmutatta, hogyan telik náluk az újév első napja. Főként pihenéssel, az ágyban töltötte a műsorvezető a vasárnapot, de ennél sokkal érdekesebb dolgot is fel lehet fedezni a fotón, mégpedig a Kata karján díszelgő csinos kis karkötőt, aminek értéke megközelíti a 2 millió forintot. TrendFotó: Mudra László - OrigoDögösek és híresek: íme, hazánk legszexibb sztárjai http://www.life.hu/trend/20170102-sztarok-akik-nagyon-szexik-a-teveben-szavazz-a-kedvencedre.htmlÖsszegyűjtöttük a legszexisebb férfi és női sorozatsztárokat, akiktől minden nap leesik az állunk a tévét bámulva. Ők azok a magyar sztárok, akikre szó szerint jó ránézni. Persze ti is dönthettek az ügyben, ezért most szavazzatok: ki legyen a nyertes? Trend--Így lesz az arcod éke a szemöldököd - Videó!http://www.life.hu/trend/20161231-szemoldokformazas-varady-polettol.htmlVárady Polett ezúttal a szemöldökformázás rejtelmeibe avat be benneteket. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet a szépen ívelt szemöldököd az arcod éke, nézd meg a videót. Íme! Trend--Besokallt a hazai celebektől Náray Tamáshttp://www.life.hu/trend/20161231-naray-tamas-a-magyar-celebekrol-a-facebookon.htmlA Facebookon fejtette ki véleményét a magyar hírességek egy részéről Náray Tamás. A divattervező nem különösebben cizellálta mondandóját. A hozzászólások között pedig Tóth Gabi bejegyzését is megtaláltuk, aki szintén nem arról híres, hogy különösebben köntörfalazna. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.