Demcsák Zsuzsát kiakasztotta Varga Viktor külseje: magyarázatot akart

Forrás: TV2/Mokka -
Demcsák Zsuzsa Mokka Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor és Cinthya Dictator újra egy párt alkotnak, ezért hívták vendégül őket a Mokka adásába. A meglepő Demcsák Zsuzsa számára azonban nem ez volt, hanem Varga Viktor kinézete: nem tudott napirendre térni az "NDK-s sorozatsztárra" hajazó külseje fölött.

A fejét fogta Demcsák Zsuzsa, amikor rápillantott Varga Viktorra. Az énekes megújult külsővel, ám régi párja oldalán vendégeskedett a TV2 reggeli adásában. Éppen azért hívták meg őt és Cinthya Dictatort, mert legutóbbi szakításuk óta ismét egy párt alkotnak. Erről december 31-én, a Facebook-oldalukon tájékoztatták a rajongókat, és ez lett volna a Mokka témája is, ha Varga Viktor nem nézett volna ki olyan nevetségesen.

Demcsák Zsuzsát kiakasztotta Varga Viktor Forrás: TV2/Mokka

"Ez a kinézet... Valami magyarázattal szolgálj nekünk azzal kapcsolatban, hogy miért ilyen a fizimiskád" – kezdte Demcsák Zsuzsa, aki jól láthatóan teljesen kiakadt az énekes külsején.

Varga Viktor új külseje sokkoló Forrás: TV2/Mokka

Varga Viktor azonban a tőle megszokott módon válaszolt, bármit is jelentsen ez, szerinte a kinézete a "szerelembe vetett szabadságot" jelképezi. A műsorvezető szerint inkább hasonlít egy "NDK-s sorozatszínészhez", élete szerelme pedig a táncdalfesztiválok hangulatát látja Viktor új külsejében.

A lényeg viszont az, hogy ezt is közösen csinálták, Viktor Instagram-oldalán átváltozásának lépéseit is megmutatta. Cinthya segítségével vált a táncdalfesztiválok NDK-s sorozatszínészévé az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.