A legborzasztóbb pulcsik a '80-as évekből: ezért örülünk, hogy vége annak a korszaknak

gyűjtemény pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki megélte a '80-as éveket az élénken emlékszik azokra a dolgokra, amik akkor népszerűek voltak. Sok közülük kellemes emlék, de bőven akad olyan is, amit legjobb lenne elfelejteni: ide tartoznak a borzalmas pulcsik, amik szerencsére már csak a fotókon és az emlékezetünkben élnek!

Minden korszaknak megvan a maga védjegye, így aztán '80-as éveknek is. Rengeteg jó dolog született abban az időszakban. Aki már élt akkor, az emlékszik is mindenre, amire érdemes, de van olyan is bőven, amit szívesen elfelejtenénk: ide tartoznak a pulcsik. Valamiért hatalmas népszerűségnek örvendtek a különböző, idétlen mintájú, kötött darabok és sokáig tartották is pozíciójukat. Akkoriban rengetegen be is hódoltak ennek a divatnak, de áldhatjuk az eget, hogy annak a korszaknak már leáldozott. Habár azt szokták mondani, hogy a divat ismétli önmagát, a kötött daraboknak nem kell visszatérniük. Bőven elég fotókon látni a borzalmasan ízléstelen ruhadarabokat.

/1701/A_leg2017112161136
Vajna Timi elképesztő ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20170112-vajna-timi-szexi-fotot-posztolt.htmlVajna Timi bizony tudja még fokozni: ezúttal egy olajzöld Cavalli ruhában mutatta meg párductestét. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoExkluzív fotók: Zimány Lindát soha nem láttad még ilyen dögösnekhttp://www.life.hu/trend/20170112-exkluziv-fotok-zimany-lindarol-dogosebb-mint-valaha.htmlZimány Linda hihetetlenül néz ki, de nem a szél hordta össze ezt az alakot. Minden nap megdolgozik azért a modell, hogy másoknak leessen tőle az álla, és sikerült is neki! Legújabb, exkluzív fotóin elképesztően dögös. TrendOrigoAshley Graham fotója miatt Lakatos Márk közösségi oldalán kitört a háborúhttp://www.life.hu/trend/20170112-lakatos-mark-facebook-oldalan-vitaznak-az-emberek.htmlLakatos Márk közösségi oldalán valóságos háború tört ki. Mindenki állást akar foglalni, a téma senkit sem hagy hidegen. Trend--2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockPattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstockÍgy rejtette el a durva bőrhibákat a sminkmester: Fantasztikus videó!http://www.life.hu/trend/20170111-az-orosz-sminkmester-barkit-szeppe-varazsol.htmlAz sminkmester megmutatta: a helyes módszerrel bárkit széppé lehet varázsolni. Bemutatta egy kliensén, kinek arcát rengeteg gyulladt akné borítja. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.