Tóth Gabi smink nélkül is gyönyörű: természetes szépségét mutatta meg

Tóth Gabi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit nagyon sokféle öltözékben és sminkben láthattuk már, hiszen rengetegszer szerepel a különböző tévécsatornákon. Az énekesnő azonban előszeretettel mutatja meg természetes szépségét is.

Tóth Gabi előszeretettel osztja meg rajongóival életének pillanatait, intim fotókat és kulisszatitkokat is láthatunk az énekesnő közösségi oldalán, olykor smink nélküli fotókat is posztol. Habár a mindig gyönyörű énekesnőt sokszor, sokféle ruhában és sminkben láthatjuk, mégis azok a legszebb képei, amelyeken természetes szépségét mutatja meg.

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ezúttal is így tett Gabi, mindenféle cicoma nélkül fotózta le magát, amit közzé is tette Instagram-oldalán. A képhez nincs is mit hozzáfűzni, hiszen az énekesnő bebizonyította, hogy

smink nélkül is gyönyörű.

Hódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoHavas Henrik és Gesztesi csatározása folytatódik: a színész szerint sokat iszik a Tanár Úrhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-sokat-iszik-gesztesi-karoly-szerint.htmlHavas Henrik indított el lavinát Facebook-posztjával, azóta megy az adok-kapok. Ezúttal Gesztesi Károlyon volt a sor, és üzent is a Tanár Úrnak. A színész szerint Havas Henrik sokat italozik! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÁrpa Attila: "Inkább az országúti karambol mellett döntenék" http://www.life.hu/sztarok/20170113-arpa-attila-a-szinesznek-nagyon-sok-noi-rajongoja-van.htmlBár a színészt kemény férfinak ismeri az ország, az életben szívesen kikerüli a nőkkel folytatott vitákat. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoSarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának –ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--Sarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának –ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--Kasza Tibi és Nacsa Olivér együtt koktélozik Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kasza-tibi-nem-hiszed-el-kivel-futott-ossze-miamiban.htmlBár a népszerű műsorvezető már több napja élvezi Amerika mesés partjait, nem gondolta volna, hogy egy régi barátja is itt pihen éppen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.