Varga Iza dekoltázsáról le sem tudod venni a szemedet

Forrás: smagpictures.com/Rákosi Péter -
Varga Izabella Csonka András Story Gála Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz nagykorú a Story Gála, ezért elevenítették fel a sztárok a legmeghatározóbb emlékeiket a jeles eseményről. Varga Iza elárulta, hogy A Barátok köztös lányok körében egy igazi hagyomány épült az estély köré, de Csonka Andrásnak és Erős Antóniának is volt mit mesélnie.

Idén sem marad el a gála, ahol a hazai celebvilág találkozik egymással. Az esemény célja nemcsak a szórakozás, ki is tüntetik a legjelesebb alakokat. Ebben az évben rendezik meg ráadásul 18. alkalommal az estélyt, ennek apropóján elevenítette fel néhány híresség emlékeit, melyek a gálához kapcsolódnak. A Barátok közt színésznőjét, Varga Izát két alkalommal is kitüntették: 2004-ben az év színésznőjének választották, tavaly pedig a „Story kedvence" elismerést vehette át.

Varga Iza a 2009-es Story Gálán: micsoda dekoltázs Forrás: smagpictures.com/Rákosi Péter

„Mindig nagyon jó érzés a közönség elismerése. A gálák természetesen nemcsak ezek miatt jelentenek maradandó élményt.

Hagyomány, hogy mi, Barátok köztös lányok együtt készülünk az estére.

Jó másfél hónappal az esemény előtt megtárgyaljuk, hogy ki milyen ruhát visel majd, aznap pedig együtt öltözködünk, ugyanaz a fodrász és sminkes foglalkozik velünk. Hihetetlen, hogy eltelt tizennyolc év, de még mindig együtt érkezünk és egy asztalnál ülünk. Az említett közösségi élmény mellett a legjobban

azokat a pillanatokat várom, amikor azokkal az emberekkel találkozom, akikkel nem hoz össze a sors nap mint nap.

Néhány számomra kedves vendéggel „bérletünk" van már egymáshoz, például biztos, hogy Csisztu Zsuzsával idén is leülünk egy jót beszélgetni" – mondta a népszerű napi sorozat Balogh Nórája. Csonka András a kezdetek óta a rendezvény vendége, csak kivételes esetekben kellett kihagynia a gálát. „Úgy emlékszem, hogy majdnem az összes eddigi eseményen ott voltam. A Story Gála azon ritka alkalmak egyike, amikor a színház és a média világából a legtöbb kollégával találkozhat az ember.

Ez volt az első olyan rendezvény, amely összehozta a hazai kulturális és társasági élet legkiemelkedőbb képviselőit egymással.

Mindig megadták a módját az ünneplésnek. Imádok táncolni, így nem csoda, hogy minden alkalommal táncra perdülök. A legemlékezetesebb pillanatom talán az volt, amikor 2006-ban Keleti Andival megnyertük a Szombat esti láz második évadát, és az est résztvevői előtt is be kellett bizonyítanunk, hogy nem volt érdemtelen a győzelmünk" – emlékezett vissza a színész-műsorvezető.

Erős Antónia és Csonka András 2016-ban Forrás: smagpictures.com

Erős Antónia többször volt már az est háziasszonya, tavaly Till Attila partnereként vezette a díjátadót.„Először dolgoztunk így együtt, úgyhogy izgalmas kihívást jelentett a közös munka. Nagyon jól működött a párosunk,

Tilla egy roppant vidám és jó humorú karakter, ha az ember feldobja a labdát, akkor ő biztosan leüti.

Az egyik legemlékezetesebb gálaélményem talán az volt, amikor várandósan vezettem a díjkiosztót, de még a legszemfülesebb újságírók sem vették észre, hogy nem „egyedül" állok a színpadon. A másik pedig a kezdetekhez kötődik, amikor engem is csillaggal jutalmaztak a magazin olvasói. Minden, a média munkáját elismerő díjat fontos kezdeményezésnek tartok, az Ötcsillag-díj esetében pedig külön pozitívum, hogy a publikum véleménye a döntő" - nyilatkozta az RTL Klub híradósa, aki februárban az idei Story Gálán vendégként lesz jelen.

Hódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoHavas Henrik és Gesztesi csatározása folytatódik: a színész szerint sokat iszik a Tanár Úrhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-sokat-iszik-gesztesi-karoly-szerint.htmlHavas Henrik indított el lavinát Facebook-posztjával, azóta megy az adok-kapok. Ezúttal Gesztesi Károlyon volt a sor, és üzent is a Tanár Úrnak. A színész szerint Havas Henrik sokat italozik! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÁrpa Attila: "Inkább az országúti karambol mellett döntenék" http://www.life.hu/sztarok/20170113-arpa-attila-a-szinesznek-nagyon-sok-noi-rajongoja-van.htmlBár a színészt kemény férfinak ismeri az ország, az életben szívesen kikerüli a nőkkel folytatott vitákat. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoSarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának –ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--Kasza Tibi és Nacsa Olivér együtt koktélozik Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kasza-tibi-nem-hiszed-el-kivel-futott-ossze-miamiban.htmlBár a népszerű műsorvezető már több napja élvezi Amerika mesés partjait, nem gondolta volna, hogy egy régi barátja is itt pihen éppen. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsiékat megdöbbentette a vádemelés: úgy hiszi, koncepciós per folyik ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170113-lagzi-lajcsi-es-csaladja-megdobbent-a-vademelesen-koncepcios-pernek-veli.htmlLagzi Lajcsit és családját is megdöbbentette a vádemelés. A mulatóssztár továbbra is fenntartja, hogy ártatlan és úgy véli, hogy koncepciós eljárás folyik ellene. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.