Náray Tamás álmodta meg Hosszú Katinka ruháját

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Shane Tusup Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Náray Tamás korábban a Facebookján fakadt ki azok ellen a celebek ellen, akik az általa tervezett ruhákból szeretnének kölcsönkérni. Kijelentette, ha viselni akarják őket, vásárolják meg. A témához Tóth Gabi is hozzászólt, de több celeb is kifejtette a véleményét, jó páran megsértődtek. Náray pár napja elmagyarázta, miért tette közzé gondolatait. Úgy véli, a celebek tönkreteszik a buliban viselt öltözéket. "Beleizzadnak, belepukiznak" – fogalmazott.

Úgy tűnik, a tervező Hosszú Katinkával kivételt tett, az úszónő posztja szerint ugyanis Náray Tamás álmodta meg a ruhát, amiben tiszteletét tette a Sportgálán:

„Náray Tamás: »egy nagyon egyszerű ruha lesz« - 5 óra ruhapróba és 6 méter Swarovski után, elkészült a »nagyon egyszerű« ruha...»De majd egyszer csinálok egy rendes ruhát is neked« Egy nagyon nagy élmény volt megismerni, Tamás, és köszönöm a ruhát!” - írta ki Katinka.

Az úszónő csak úgy ragyogott az este folyamán:

Hosszú Katinka és férje, Shane Tuusp Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A sminkje is varázslatos volt:

Hosszú Katinka Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.