Jennifer Lopez Jennifer Aniston Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor csak egy szám: ezt bizonyítja az alábbi összeállítás is. Összeszedtük azokat a 40 fölötti hírességeket, akik még a huszonéveseket is szégyenbe hozzák bomba formájukkal: ilyen a 47 éves Jennifer Lopez, vagy éppen a 62 éves modell, Christie Brinkley.

Szinte hihetetlen, hogy a hírességek milyen jól tudnak kinézni. Egyesek olyanok, mintha felettük nem múlna az idő. Hiába telnek az évek, ők még mindig valódi bombázók.

Jennifer Lopez 47 évesen is elképesztően szexis,

de Jennifer Aniston sem panaszkodhat. Mégis a legmegdöbbentőbb a 62 éves Christie Brinkley teste, ahogy a 65 éves Jane Seymour tökéletes alakjától is leesik az állunk. Nézd meg összeállításunkat az olyan hírességekről, akik 40 felett is istennők.

/1701/Szexi2017116111043A vagina nyaklánc már majdnem olyan népszerű, mint az igazi puncihttp://www.life.hu/trend/20170116-uj-orulet-a-divatban-a-vagina-nyaklanc.htmlÚj őrület söpör végig a divat világában: a nők elkezdték a nyakukban hordani a vaginájukat. TrendOrigoÍgy tündököl Csobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsiben: fotó!http://www.life.hu/trend/20170115-csobot-adel-a-sztarban-sztar-meg-egy-kicsiben-narancsban-tundokol.htmlCsobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsi zsűritagja, aki ma este is tündököl a műsorban. TrendOrigoItt a bizonyíték: Fergie még mindig dögös! http://www.life.hu/trend/20170115-fergie-bikiniben-szexi-fotok-a-42-eves-divarol.htmlA Black Eyed Peas szexi énekesnője Hawaii tengerpartjainál dobta le a ruháit. Nem is csoda, ha megőrültek a férfiak a látványtól! Trend--Ashley Graham mindent megmutat magából http://www.life.hu/trend/20170115-ashley-graham-szexi-fehernemuben-borzolja-a-kedelyeket.htmlA világ leghíresebb plus-size modelljének fotójától felrobbant az Instagram. A rajongói egyszerűen nem tudnak betelni vele. TrendOrigoRá sem ismertünk Tatár Csillára: fotó! http://www.life.hu/trend/20170115-tatar-csilla-uj-frizura-igy-festett-a-dal-dontojeben-az-edesanya.htmlAz elmúlt egy évben nagyon megváltozott Tatár Csilla külseje. Alig ismertünk rá! TrendOrigoÍgy festett Sarka Kata aznap, amikor Donald Trump fel akarta csípnihttp://www.life.hu/trend/20170115-sarka-kata-igy-nezett-ki-aznap-amikor-donald-trump-fel-akarta-csipni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nagyot megy Sarka Kata és Donald Trump sztorija a nemzetközi sajtóban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.