Béres Alexandra bikiniben szelfizett a hóban

Forrás: Merlin -
fotó fitness bikini Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra elképesztően szexi képet posztolt  közösségi falára. A fitness lady még azt is bevállalta, hogy fürdőruhában kifeküdjön a hóba. 

Béres Alexandra és párja, Barna Krisztián a Mátrában hétvégéztek. Ezúttal nem csak kettesben töltötték az időt, hanem barátaik társaságában szórakoztak, pihentek.

Alexandra a hétvégéről képet is mutatott a rajongóinak, és azt is elárulta, hogy nagy kihívásnak tett eleget: egy szál fürdőruhában feküdt ki a hóba.

A kedvelők több mint 3 ezer kedveléssel jutalmazták az erőpróbát. Arról nem is beszélve, hogy a két gyermekes édesanya bombasztikus alakját is megvillantotta.

A 40 éves sportoló egy korábbi interjúban elárulta, hogy az elmúlt 2 évben szinte semmit nem aludt, hiszen kislánya, Flóra nem sűrűn alussza át az éjszakákat. Nem csoda ezek után, hogy olykor-olykor jól esik a gyerekek nélkül kikapcsolódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.