Tóth Verát csipke melltartóban fotózták: ilyen dögös az énekesnő

melltartó Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera rengeteget fogyott a műtéte óta, ez nemcsak az alakján, hanem az önbizalmán is meglátszik. Sokkal szexisebb ruhadarabokat visel, például csipke melltartót.

Tóth Vera döbbenetesen lefogyott, képei bizonyítják, hogy érdemes volt belevágnia a komoly beavatkozásba. Hétről hétre vékonyabb az énekesnő, és egyre merészebb ruhadarabokat visel. Látszik, hogy az önbizalma is sokkal nagyobb lett, mióta megtörtént a műtét. Sokkal többet is mutat magából, ami nem is csoda, hiszen élvezi azt, amit a tükörben lát.

Tóth Vera merész felsőt választott! Forrás: Facebook/Tóth Vera

Fotói is megszaporodtak, legutóbb azt mutatta meg, hogyan készülnek a Rapülők-koncertre, ahol vendégfellépők lesznek Gabival együtt. Ezért vettek részt egy fotózáson is, természetesen mindketten hihetetlenül dögös szerelésben álltak a kamera elé, mégis Vera öltözéke meglepőbb! Az énekesnő ugyanis csipke melltartót viselt az arany blézere alatt, ami a mély dekoltázsnak köszönhetően sokszor kivillant!

Ilyen a tökéletes téli kabát - Szerezd be a leárazásban!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érezd magad és nem is fagysz meg benne. Trend--Szerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigoTökpucéran tekereg Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170117-mihalik-eniko-modell-puceran-jogazik.htmlA csodaszép modell újabb előszeretettel dobja le ruháit, most is így tett. TrendOrigoKaty Perry sokkolóan néz ki: szőke színre váltott, de borzalmasan áll nekihttp://www.life.hu/trend/20170116-katy-perry-szoke-hajra-valtott-de-borzalmasan-all-neki.htmlKaty Perry gyakran változtatja meg a külsejét, a legutóbbi átalakulása azonban nem sikerült fényesre. Fekete haját szőkére festette, így a korábbi szép hajkoronája egy szénakazalra emlékeztet. Trend--Tóth Gabira rá sem lehet ismerni - komoly nővé érett az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170116-toth-gabi-uj-kulso-fantasztikus-foto-keszult-az-enekesnorol.htmlA sztár - aki egy ideje már Totova néven hódít - merőben más külsővel rukkolt elő. Persze a rajongók örömmel fogadták a változást.TrendOrigo18 évvel ezelőtti képet mutatott Dobó Katahttp://www.life.hu/trend/20170116-dobo-kata-18-evvel-ezelotti-kepet-posztolt.htmlDobó Kata egy 1999-es szexi címlapfotóval nosztalgiázott a közösségi oldalán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.