Bob Dylan unokája szívdöglesztő: nagyon hasonlít a híres nagypapára

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo -
Bob Dylan Levi Dylan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy híres emberek utódai felmenőikhez hasonló úton indulnak el. Bob Dylan unokája sem az átlagos életet választotta. Ugyan nem zenész lett, de őt is emelvényen csodálhatják az emberek, modell lett belőle.

Örökölte Bob Dylan vonásait unokája, Levi és ő sem az átlagos, civil életet választotta. Ugyan nem zenésznek állt, inkább a divat felé vette az irányt. Nem ő az első sztárcsemete, aki modellkedésre adja a fejét, Johnny Depp lánya is manöken lett, de Pamela Anderson fia, valamint Jude Law és Cindy Crawford gyereke is a modellkedésben találta meg örömét.

Bob Dylan unokája, Levy Dylan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Bob Dylan unokája a Dolce & Gabbana divatházhoz szegődött és már divatbemutatón is szerepelt, ugyan nem ez volt az első megjelenése. Pózolt már a Wonderland Magazinban és a Vogue Italiában is.

Jennifer Lopez mindenkit lepipált – Stílusmustra a People's Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170119-stilusmustra-a-2017es-peoples-choice-awardsrol.htmlTegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit. Trend--Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott: ezt bánta meg a férfihttp://www.life.hu/trend/20170119-az-elo-ken-baba-vallott-a-plasztikai-mutetekrol.htmlCsak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt. Trend--Végre itt vannak A sötét ötven árnyalatának esküvői képei!http://www.life.hu/trend/20170118-a-sotet-otven-arnyalata-eskuvoi-kepek.htmlA szürke ötven árnyalata után, idén Valentin napon végre láthatják a rajongók az erotikus románc következő részét, A sötét ötven árnyalatát. A film kedvelői már tűnök ülve várják a folytatást. Már csak pár hét és mehetünk a mozikba, addig is itt vannak a legújabb filmbéli jelenetek: esküvői fotókon Anastasia és Christian. Trend--A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni – Ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20170118-10-plasztikaorult-aki-soha-nem-fog-leallni.htmlEddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. Trend--Jollynak milliókért készítettek hajpótlást: a zenész azonban tagadja a beavatkozásthttp://www.life.hu/trend/20170118-jollynak-allitolag-milliokert-keszitettek-hajpotlast.htmlRengeteg férfinek jelent gondot a korai kopaszodás, és többen vállalkoztak már arra, hogy beültetéssel vagy pótlással, de visszanyerik hajkoronájukat. Jollynak is szüksége volt idegen hajra, bár ő erre nem büszke, pedig állítólag milliókba kerül az ilyen eljárás. Trend--FKA Twigs tehetségével reklámoz a legnagyobb sportmárka http://www.life.hu/trend/20170118-a-nike-legujabb-reklamjat-fka-twigs-rendezte.htmlKorunk egyik legizgalmasabb előadóművészével kötött együttműködést a világ egyik legnagyobb sportmárkája. A fiatal énekesnő rendezte a tavaszi kollekció reklámfilmjét, sőt még dalt is írt hozzá. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.