Tatár Csillát kisfia, Milán készíti fel a holnapi élő show-ra

Vágó Réka Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla idei második élő adására készül, és ebben kisfia is a segítségére van.

A műsorvezető a múlt héten is Vágó Réka egyik alkotásában pomázott, és vélhetően ez holnap este is így lesz. Legalábbis erről árulkodik Csilla legfrissebb képe:

Stylist munka közben. ✌❤ #adal2017 #holnapiszett #rekavago #milanruben #myson #fashioninsta

Tatár Csilla (@csillatatar) által közzétett fénykép,

2017-re Csilla komoly stílusváltáson esett át, új hajszínével ugyanis alig ismertünk rá.

Szabó Zsófi megmutatta, mit visel a nadrágja alatthttp://www.life.hu/trend/20170120-szabo-zsofi-megmutatta-a-harisnyajat.htmlKicsit túl sok információt tett közzé Szabó Zsófi, amikor megvillantotta, mit visel a nadrágja alatt. "Én bevallom, ciki vagyok" - kezte üzenetét a sztár. TrendÍgy sminkelj, ha Bak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20170119-igy-sminkelj-ha-bak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bak havában születtél. TrendOrigoMerész ruciban szexizett Melania Trump a beiktatáson – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170120-melania-trump-latin-amerikai-tervezo-ruhajat-viselte.htmlMelania Trump nem volt könnyű helyzetben, már ami az öltözködést illeti, ugyanis nem választhatott akármilyen tervezőtől. Végül egy latin-amerikai származású tervező darabját öltötte magára. Trend--Robbie Williams teljesen pucér fotót villantotthttp://www.life.hu/trend/20170120-robie-williams-meztelen-foto.htmlRobbie Williams továbbra sem képes lenyugodni. A botrányairól és rendhagyó viselkedéséről elhíresült sztár ezúttal teljesen meztelenre vetkőzött, mindössze keze takarta férfiasságát. TrendOrigoEmily Ratajkowski egy szál csipkében vonaglotthttp://www.life.hu/trend/20170120-emily-ratajkowski-megvillantotta-gyonyoru-alakjat.htmlEmily Ratajkowski ismét megmutatta: csipkés fehérneműben pózolt. A rajongók teljesen elájultak a színésznő szépségétől. Trend--Jennifer Lopez mindenkit lepipált – Stílusmustra a People's Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170119-stilusmustra-a-2017es-peoples-choice-awardsrol.htmlTegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.