Iszak Eszti szexi bikiniben mutatta meg vadító testét

Iszak Eszter bikini nyaralás Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti a nyár és a tenger szerelmese, ez köztudott róla. Ezúttal pedig nemcsak képekről csodálhatja a festői szépségű tengerpartokat, hanem élőben is, hiszen jelenleg Mexikóban pihen a sztár.

A Viva TV csinos műsorvezetője Mexikó festői partjainál múlatja az időt, ahonnan szerencsénkre több fotót is posztolt már. Iszak Eszti ezúttal egy olyan fényképpel örvendeztette meg követőit, amitől mindenkinek elállt a szava.

Ilyen szexis és nőies képet talán még sosem láttunk a sztárról.

Fekete szexi bikiniben és természetesen a hozzá passzoló kiegészítőkben és napszemüvegben támaszkodik egy pálmafákkal díszített fal mellett. A kép Puerto Vallartában készült.

#puertovallarta #mexico #blackbikini

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Arról egyelőre nem tudni, vajon ki készíthette ezt a remekművet a műsorvezetőről, annyi viszont már kiderült utazása előtt, hogy a reptérre Dobrády Ákossal, volt vőlegényével érkezett. Vajon az egykori jegyespárnak sikerült újra feléleszteni a lángot, és kapcsolatuk folytatódik? Erre egyelőre nem tudjuk a választ, ám az énekes azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa exét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.