Boszorkányüldözés a mellbimbó körül - Egyre kisebb méretre vágynak a nők!

Forrás: Thinkstock -
mell mellbimbó plasztika önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetséges, hogy a mellbimbó fogalma hamarosan teljesen el fog tűnni a köztudatból, és felnő majd egy generáció, amelyik azt sem tudja, mire való ez a testrészünk? Ha szétnézünk az Instagramon vagy a magazinok címlapjain, azt látjuk, hogy míg egy női mellet nyugodtan lehet mutogatni, addig a mellbimbó tabu.

Mindezzel egybeesnek a plasztikai sebészeti adatok, melyekből kiderül, hogy Angliában az elmúlt évben

30 százalékkal nőtt az olyan kérések száma, amikor valaki kisebb mellbimbót operáltatott magának.

Egyre nő a mellbimbó-kisebbítő plasztikai beavatkozások száma Forrás: Thinkstock

Ha ez a trend folytatódik, a nők hamarosan úgy döntenek, egyáltalán nincs is szükségük mellbimbóra, főleg egy olyan országban, ahol már így is az egyik legalacsonyabb a szoptató anyák aránya, és a többség inkább a tápszeres etetés mellett teszi le a voksát.

Sok furcsaságot látott már a világ az utóbbi időben, volt, hogy az számított szexinek, akinek kellő méretű hézag volt a két lába között, és nem ért össze a két combja,

de ki gondolta volna, hogy a mellbimbó lesz a boszorkányüldözések legújabb célpontja?

Angliában hódít az új plasztikai trend, a mellbimbó körméretének csökkentése Forrás: Thinkstock

És egyáltalán mikor állunk le azzal, hogy mindent át akarunk szabatni magunkon, és minden egyes aprócska hibánkat az önbizalmunk sínyli meg? És vajon meddig tart a közösségi média ámokfutása, ami miatt a nők a tökéletességet kergetve ostorozzák magukat, hogy ők miért nem olyan szépek, miért nem járnak annyit edzeni, miért nem járhatnak olyan szép helyekre nyaralni, mint híresebb nőtársaik? Most a mellbimbónk bánja – de mi lesz a következő?

Nyílt levél az úszógumimhoz

Az úszógumiról a legtöbb nőnek nem a gyermekeknek való, strandon használatos eszköz jut az eszébe, hanem a deréktájon felhalmozódó súlyfelesleg, amiről szinte csak olyan összefüggésben lehet olvasni, hogy miként is szabadulhatunk meg tőle. De miért?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.