Sminktrükkök a leghidegebb téli napokra – így dobhatod fel a napodat

Forrás: Thinkstock -
hideg szépségápolás smink sminktrükk tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg ellenére legyen a sminked egészségtől kicsattanó. Ha meleg árnyalatokat használsz, visszatér az önbizalmad és a jókedved. Próbáld ki ezeket a frissítően izgalmas színeket.

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet kedvenc arcolajoddal.

A téli időszakban érdemes arcolajat használni, mert sokkal jobban hidratál, és egész nap megtartja bőröd rugalmasságát.

A téli időszakban érdemes arcolajat használni, mert sokkal jobban hidratál, és egész nap megtartja bőröd rugalmasságát Forrás: Thinkstock

A természetes hatás érdekében használj bőrtökéletesítő primert, majd folyékony alapozóval egységesítsd bőröd színét. Fixáld le a T-zónát transzparens púderrel. Szemöldököd színét élénkítsd finoman szemöldökspirállal, hogy élénk legyen a tekinteted.

A mozgó szemhéjadra tegyél egy halvány rózsaszínű szemhéjpúdert, majd a külső sarkát mélyítsd egy kis burgundival.

A mozgó szemhéjadra tegyél egy halvány rózsaszínű szemhéjpúdert, majd a külső sarkát mélyítsd egy kis burgundival Forrás: Thinkstock

Kontrasztosítsd a szemfestést egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempilláidat dúsító, bordó színű szempillaspirállal fesd ki. Vibrálóan izgalmas lesz tőle a tekinteted. Orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd. Próbáld ki, hogy az arc közepére teszed nagyon finoman, kontúrmentesen, pillanatok alatt egészségtől kicsattanó lesz a megjelenésed. Fokozhatod a ragyogást, ha az arccsontodra teszel egy kis highlightot. Ajkad érzékiségét egy málnás árnyalatú ajakrúzzsal tedd emlékezetessé.

Legyél igazi hókirálynő

A hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Olvasd el Larion Oscar tippjeit!
Így sminkelj, ha Bak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20170119-igy-sminkelj-ha-bak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bak havában születtél. TrendOrigoJennifer Lopez mindenkit lepipált – Stílusmustra a People's Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170119-stilusmustra-a-2017es-peoples-choice-awardsrol.htmlTegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit. Trend--Egyik szebb, mint a másik - A 10 legdögösebb modelltesóhttp://www.life.hu/trend/20170117-a-10-legdogosebb-modellteso.htmlA Dior 2017-es tavaszi-nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak. Trend--A hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstock2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.