Méregdrága cipőket vásárol Vajna Timi – videó

Vajna Timi luxus Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi áloméletet él, luxuskivitelben, amit nem fél megmutatni rajongóinak sem. Ezúttal méregdrága cipőket próbálgatott és vásárolt.

Andy Vajna szépséges felesége élvezi a gazdagok gondtalan életét. Csodás utazások, szebbnél szebb ruhák és felfoghatatlan luxus: így él Vajna Timi.

#crazyforshoes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

A jelenleg Amerikában tartózkodó fiatal feleség ezúttal nem formás testéről, egzotikus tájakról vagy vörös szőnyeges eseményről mutatott fotót követőinek, hanem cipővásárlásába engedett betekintést. A világ egyik leghíresebb és legdrágább márkájának üzletében vásárolt a sztár, akinek egy készséges eladó volt segítségére a kiválasztásban. Úgy tűnik, Timi nem először fordult már meg az impozáns üzletben, ugyanis barátjaként emlegeti a hölgyet.

#sparklingbag

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Nem tudjuk, Timi végül melyik modellt vagy modelleket vitte haza, egy viszont biztos, nagyon irigykedtünk a fotókat és videókat nézegetve.

@jimmychoo #cinderellashoes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Berki Krisztián az évezred esküvőjét tervezi: A showbusiness része!http://www.life.hu/sztarok/20170123-berki-penzt-akar-csinalni-az-eskuvojebol.htmlHódi Pamela kezét néhány hónappal ezelőtt kérte meg kedvese, Berki Krisztián. Bár az Édes élet kamerái előtt zajlott az esemény, a helyszínen mégis csak a szűk baráti és családi kör volt jelen. Az esküvő ezzel ellentétben sokkal nagyobb lesz, a reality sztár szerint az évezder esküvőjére kerül sor a nyáron. TV + SztárokOrigoHajdú Péter: "Reggelente remegő gyomorral ütöm be a nevem a keresőbe"http://www.life.hu/sztarok/20170123-hajdu-peter-fel-rakeresni-a-sajat-nevere.htmlHatalmas a felhajtás Hajdú Péter és Sarka Kata válása körül. A műsorvezető azonban már kicsit soknak tartja, főként az állítólagos barátnőjével kapcsolatos híreszteléseket. Úgy érzi, mindig őszinte volt, éppen ezért remegő gyomorral keres magára reggelente. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte meg a mulatós Dögös Robithttp://www.life.hu/sztarok/20170123-dzsudzsak-balazs-huszezreseket-adott-a-mulatos-dogos-robinak.htmlAzt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatóssztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját. TV + Sztárok--Körözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-korozest-adott-ki-a-rendorseg-gomes-martins-ellen.htmlKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZalatnay Cini balesete után kártérítést követel a bevásárlóközponttólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-zalatnay-cini-millios-karteritest-kovetel.htmlHónapokkal ezelőtt esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről Zalatnay Cini, több bordája is eltört. Kártérítést követel, ugyanis ügyvédjével úgy vélik, nem volt megfelelő a síkosságmentesítés a területen. TV + Sztárok--Majka nem foglalkozik sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleményévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-majkat-nem-erdekli-schobert-norbi-vagy-fenyo-ivan-velemenye.htmlIdőről időre valaki elmondja a véleményét Majkáról, általában kendőzetlenül és őszintén. A rapper viszont nem foglalkozik a beszólásokkal, sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleménye nem érdekli.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.