Ezek a tél trendszínei - Neked melyik jön be a legjobban?

Forrás: AFP -
trendszín szépségápolás smink tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tél legszebb árnyalataival nagyon hatásos belépőd lehet bárhol, ki fogsz ragyogni a tömegből, mert a színek párosításával nagyon stílusos, friss és divatos leszel.
  • A szezon legizgalmasabb tónusai a mélybordó, ami jól kombinálható a mályvával, vagy akár egy kis rózsaszínnel is.
Mélybordó Forrás: AFP/Tobias Schwarz
  • Ha szereted a burgundit, akkor tökéletes harmóniát teremt vele a dusty cedar, egy melegebb, sötétebb tónusú szín.
  • Vagy akár az igen merész aurora red, ami elképesztően nőies, feltűnően izgalmas lesz tőle mindenki.
  • Nagyon karakteres a kékeszöld lush meadow szín. Egyszerre domináns és friss hatású, fenséges megjelenést kölcsönöz viselőjének.
  • Kalandvágyóknak szinte kötelező a meleg szürkésbarna warm taupe árnyalat, a természeteset és uniszexet kedvelők alapszíne, mert jól kombinálható bármivel.
Warm taupe Forrás: AFP/Monica Schipper
  • Nagyon izgalmas a rozsdás agyagszerű vibráló potter's glay, vörösesnarancs árnyalat, az ősz típusoknak elengedhetetlen ez a ragyogó szín. Tökéletes kiegészítője lehet a spicy mustard, a fűszeres mustársárga árnyalat.
Potter's clay Forrás: AFP

  • Ha egy kis feltűnésre vágysz, akkor imádni fogod a bodacoius fantázianevű igencsak nőiesen vibráló lilát.
  • A semlegesen elegáns vonalat képviselőknek a szezon egyik legizgalmasabb árnyalata a sharkskin, azaz a cápabőrszürke. Egy picit sötétebb, egy picit fémesebb szürke, nagyon jól kombinálható árnyalat, és nagyon kifejező lehetsz általa.
Shark skin Forrás: AFP
  • Minden korosztály számára üdítő lehet a riverside, a hűvös farmerkéket idéző vízkék, amihez üdítően hat az airy blue frissítő árnyalata.

Színekre fel, merj kipróbálni új árnyalatokat, meglátod, a hatás nem marad el! Legyél te a legstílusosabb az idén!

Legyél igazi hókirálynő!

A hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Olvasd el Larion Oscar sminktippjeit!
Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--Így sminkelj, ha Bak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20170119-igy-sminkelj-ha-bak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bak havában születtél. TrendOrigoJennifer Lopez mindenkit lepipált – Stílusmustra a People's Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170119-stilusmustra-a-2017es-peoples-choice-awardsrol.htmlTegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit. Trend--2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockA hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstockKiderült a születésnapos Katalin hercegné szépségtitka! Lesd el te is!http://www.life.hu/trend/20170106-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-katalin-hercegne.htmlKate Middleton az angolok stílusikonja. Kifinomult eleganciájának titka, hogy figyelembe veszi saját színeit (bőr, szem, haj), és a sminkszereit ehhez választja: ezért olyan természetes hatású mindig a megjelenése. Azon kevés híresség közé tartozik, akik maguk készítik el minden alkalomra a sminkjüket. A királynői megjelenéshez próbáld ki Katalin praktikáit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.