Caroline Arthur exmodellé lehet a világ leghosszabb lába

Forrás: NORTHFOTO/Nelli Huie / Barcroft Media/Nelli Huie / Barcroft Images -
exmodell leghosszabb láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Caroline Arthur azt reméli, hogy bekerül a Guinnes Rekordok Könyvébe hihetetlenül hosszú lábaival, ugyanis derekától a sarkáig 130 cm hosszú virgácsokkal rendelkezik!

Korábban modellként dolgozott, ma már két gyermek édesanyja Caroline Arthur, de még mindig elképesztő formában van. Az anyuka ráadásul hihetetlen méretekkel is rendelkezik: elképesztően hosszúak a lábai. A 39 éves nőnek derekától a sarkáig 130 cm hosszú lábai vannak és azt reméli, hogy meghódíthatja velük a világot.

Caroline Arthur lábai tényleg elképesztően hosszúak Forrás: NORTHFOTO/Nelli Huie / Barcroft Media/Nelli Huie / Barcroft Images

Az anyuka Melbourne-ben él, és Ausztráliában biztosan az övé a leghosszabb láb, valamint az Egyesült Államokban is, de a nő azt reméli, hogy a világ élére kerülhet.

Egyelőre Svetlana Pankratova orosz kosárlabdázó birtokolja ezt a címet, lábaik között mindössze 1 cm a különbség, Caroline Arthur ezért az gondolja, hogy egy hivatalos méréssel talán letaszíthatja a trónról riválisát. A kétgyermekes modell egyébként körülbelül 188 centiméter magas, lábai hossza pedig magasságának 69%-át teszik ki.

Caroline Arthur hivatalos mérést szeretne Forrás: NORTHFOTO/Nelli Huie / Barcroft Media/Nelli Huie / Barcroft Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.