Bódizs Veronika, Vajna Timi felfedezettje tündökölt a Miss Universe elődöntőjén

Vajna Timi Bódizs Veronika elődöntő Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 26-án, csütörtökön zajlott a Miss Universe elődöntője a Fülöp-szigeteken, ahol Bódizs Veronika képviselte Magyarországot. Veronika Vajna Timi felfedezettje, ő nyerte el Timi szépségversenyén a Miss Hungary címet.

Vajna Timi be is számolt a versenyről. Úgy ítélte meg, hogy Veronika tündökölt az elődöntőn, és elmondhatatlanul büszke rá. Reméli, hogy Miss Hungary a világ 15 legszebb nője közé kerül, de azt is elképzelhetőnek tartja, hogy meg is nyeri a vasárnapi (január 29.) döntőt.

Lilu Kendall Jennerrel találkozott- fotó!http://www.life.hu/trend/20170126-lilu-kendall-jenner-vilagsztar-talalkozas.htmlLilu az egyik leghíresebb sminkes márka jóvoltából vesz részt a Paris Couture Weeken, ahol nem akárkivel futott össze. Fotó is készütl a nagy találkozásról. TrendOrigoMegmutatta szuperformás cickóit Leonado DiCaprio barátnője, Nina Agdal (18+)http://www.life.hu/trend/20170126-megmutatta-szuperformas-cickoit-leonado-dicaprio-baratnoje-nina-agdal.htmlNina Agdal, Leonardo DiCaprio barátnője a Sports Illustrated fürdőruhakatalógusának beharandozó reklámjában szerepel, a legújabb fürdőruhákat mutatja be. TrendOrigoHómánia a körmökön - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20170124-homania-a-kormokon-elkepeszto-teli-manikur.htmlBár sokan nem kedvelik, a télnek is megvan a maga szépsége, színei pedig tiszta, hűvös eleganciát sugallnak. Némi játékos mintával feldobva pedig kicsit sem unalmas manikűrt készíthetünk velük. Trend--Ezek a tél trendszínei - Neked melyik jön be a legjobban?http://www.life.hu/trend/20170124-a-tel-trendszinei-a-sminkek-teren-larion-oscartol.htmlA tél legszebb árnyalataival nagyon hatásos belépőd lehet bárhol, ki fogsz ragyogni a tömegből, mert a színek párosításával nagyon stílusos, friss és divatos leszel. TrendAFPPucér feneket villantott dögös a világsztár - Lesifotóhttp://www.life.hu/trend/20170125-igy-nez-ki-a-szexi-rita-ora-hatsoja.htmlNem mindennapi esemény: Rita Oráról észbontó fotó látott napvilágot. A 26 éves énekesnőt váratlanul fotózták le. Trend--Pucér feneket villantott dögös a világsztár - Lesifotóhttp://www.life.hu/trend/20170125-igy-nez-ki-a-szexi-rita-ora-hatsoja.htmlNem mindennapi esemény: Rita Oráról észbontó fotó látott napvilágot. A 26 éves énekesnőt váratlanul fotózták le. Trend--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.