Szilikon vagy igazi? Így tudod megállapítani: Videó!

Forrás: Thinkstock -
műmell szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy ránézésre is megállapítható egy mellről, hogy igazi vagy sem, de azért ha valaki biztosra akar menni, akkor a kezének hihet igazán. Íme egy módszer, ami minden kétséget kizár.

Az ötletet egy gyönyörű orosz modellnek, Sveta Bilyalovanak köszönhetjük, aki a közösségi oldalán osztotta meg követőivel a titkot. A szépség egy videót tett közé, melyben megmutatja, hogy két mobiltelefon segítségével hogyan állapíthatjuk meg mellről, hogy szilikonnal turbózott-e, vagy sem. Íme a kísérlet:

Tehát, ha egy nő szilikonmellekkel rendelkezik, akkor a sötétben megvilágított mellei vöröses árnyalatban fognak tündökölni az implantátumok miatt, míg egy természetes mell sosem lesz áttetsző. Hiába világítjuk meg a sötétben, a szövetek nem eresztik át a fényt.

Nagyon sokan csináltatnak már maguknak szilikonmellett, de az sem ritka, ha valaki később megbánja a döntését. Rubint Réka például imádja az új kebleit, de vannak olyan sztárok is, akik inkább megváltak tőlük.

Mintha nem is ő lenne - Brutális, ahogy Melania Trump arcát retusáltákhttp://www.life.hu/trend/20170128-agyonretusalt.htmlMelania Trump nyilvánvalóan megróbál Michelle Obama nyomdokaiba lépni: ő is stílusikon szeretne lenni. Alig egy hete tölti be miniszterelnöki posztját, Donald Trump, Melania máris a mexikói Vanity Fair címlapján szerepel - ha egyáltalán ő az... TrendOrigoÍgy néz ki Heather Mills, Paul McCartney ex nejehttp://www.life.hu/trend/20170128-igy-nez-ki-paul-mccartney-ex-felesege.htmlEmlékszel még Heather Mills-re, az egykori Beatles-tag ex-feleségére? A műlábbal élő egykori modell nagyon jól érzi magát, topformában van, a minap is egy szexi, testhez simuló ruhában kapták lecsevégre bulizás közben. Trend--5 ok, amiért a highlight a smink sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170124-igy-hasznald-a-highlightot-2017ben-larion-oscar-sminktippjei.htmlPillanatok alatt szebbnek és frissebbnek mutatja az arcodat, ha helyesen használod ezt a csodaterméket. A highlight ápol és eltakar, de ki is tudja emelni a legelőnyösebb vonásaidat. Trend--Így tündököl a Miss Universe versenyen Vajna Timi "lánya" - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170127-igy-tundokol-a-miss-universe-versenyen-bodizs-veronika.htmlBódizs Veronika estélyi ruháját és nemzeti viseletét mutatta meg Facebookján Vajna Timi.Trend--Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--Hűha! Forró fotók készültek ÉNB Borirólhttp://www.life.hu/trend/20170127-szexi-fotok-ejjel-nappal-budapest-borirol.htmlMegmutatta kendőzetlen szépségét az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Elképesztően erotikus képek készültek a csinos fiatal lányról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.