Így néz ki Heather Mills, Paul McCartney exneje

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Joe Corrigan -
Heather Mills fotó Paul McCartney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még Heather Millsre, az egykori Beatles-tag exfeleségére? A műlábbal élő egykori modell nagyon jól érzi magát, topformában van, a minap is egy szexi, testhez simuló ruhában kapták lencsevégre bulizás közben.

Heather Mills, Paul McCartney egykori felesége 1993-ban szenvedett közlekedési balesetet, ami miatt amputálni kellett az egyik lábát. Az akkor 25 éves nő új életet kezdett, és 2002-ben házasságot kötött az egykori Beatles-taggal. 6 évig voltak házasok, egy kislányuk született.

A válásukról egy könyv is megjelent, ugyanis a házasságuk igen viharosan ért véget. A mű szaftos sztorikról mesél, McCartney szexuális életének részleteit is kiteregeti.

Így nézett ki 9 évvel ezelőtt McCartney volt felesége Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Joe Corrigan

Heather nemrégen töltötte be 49. életévét, ennek ellenére úgy bulizik, mint a tinédzserek. A legutóbbi bulin egy nagyon elegáns, sellőuszonyhoz hasonlító fehér ruhát viselt, amiben jól látszik hibátlan alakja. A róla készült friss fotókat itt tudod megtekinteni.

Persze van miből finanszírozni a tökéletes megjelenését, hiszen a McCartney-tól való válása után tetemes összeg ütötte a markát. Hosszú haját rövidre vágatta, a természetes szőkésbarna árnyalatot pedig intenzív szőkére váltotta. Ez egy kissé öregíti az arcát, de összességében nincs oka a panaszra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.