Kulcsár Edina úgy domborít, mint egy vadmacska

fotó szexi Kulcsár Edina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi műsorvezető megmutatta, hogyan kell tökéletesen domborítani a falon: Fotó!

Kulcsár Edina kirobbanó formában van. A mindig csinos modell természetesen sokat dolgozik azért, hogy ilyen fantasztikus külsővel rendelkezzen. Mutatott is egy képet az edzőteremből, ahol úgy domborít a falon, mint egy igazi vadmacska.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Az Instagram követői nagyon értékelték a fényképes betekintést Edina életébe, ugyanis kevesebb mint egy nap alatt közel 7000 kedvelést zsebelt be a szuper szexi fotó. Bizonyára Csuti is teljesen oda van csinos szerelméért, akivel már azt is bevallották, hogy mit gondolnak az esküvőről.

Sarka Kata elárulta, kitől kapta méregdrága luxusórájáthttp://www.life.hu/trend/20170130-sarka-kata-tole-kapta-luxus-orajat.htmlSarka Kata néhány nappal ezelőtt méregdrága luxusórát villantott. Azóta mennek a találgatások, vajon kitől kaphatta a több millió forintos ékszert.TrendOrigoPlasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Eltorzult celebtestek lopták el a show-t - Stílusmustra a Screen Actors Guild-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170130-ruhamustra-a-screen-actors-guild-dijatado-galarol.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Nézzük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket! Trend--Brutális dekoltázzsal mosta le kolléganőit a szexi színésznőhttp://www.life.hu/trend/20170130-taraji-p-henson-a-szamolas-joga-szineszno-dekoltazsa.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Korábban csokorba szedtük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket, egyvalakit azonban külön is érdemes megemlíteni. Trend--Itt a báli szezon – Ezt a sminket muszáj kipróbálnod!http://www.life.hu/trend/20170124-bali-smink-larion-oscartol.htmlA báli időszakban a fürkésző tekintetetek kereszttüzében igazán celebnek érezheti magát az ember, ezért minden apró részlet fontos. Érdemes szakemberre bíznod magad, aki a frizurával és az alkalmi ruhával összehangolja a sminkedet, hogy kifinomult és elegáns legyél. Amennyiben nyitott a ruha, legyen makulátlan a dekoltázs is. Sminked feltétlenül tükrözze a személyiségedet! TrendOrigoKim Kardashian őrületes testet villantott: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170130-kim-kardashian-szexi-alakot-villantott.htmlA tavalyi év eseményei ellenére Kim Kardashian szuper formában van. A costa rica-i pihenésük idején készült szexi fotók is erről árulkodnak.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.