Villantsd ki a zoknidat! Ez most a legvagányabb kiegészítő

zokni kiegészítő vidámság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked is volt manapság olyan napod, amikor a nagy szürkeségben felöltözni sem volt kedved? Végül felvetted a legegyszerűbb fekete cuccaidat, de felkaptad hozzá a legvagányabb színes zoknidat, hogy azért mégis legyen valami vidám, valami lélekmelengető rajtad, még úgy is, ha rejtve is marad a cipődben. Ha ismered ezt az érzést, akkor bizony te is zoknimániás vagy! Most olyan zoknikat mutatunk neked, amelyeket akár rejtve, csak a saját jókedvedért, de bátran kivillantva is viselhetsz, hogy másoknak is feldobd a napját, és biztatunk: vállald bátran, mert ez egy szuper mánia!

Van néhány lelkes fiatal kis hazánkban, akik igazi megszállottjai a zokniknak. A Nebouxii márka alapítója, Eszter már hónapok óta zoknimintákkal álmodott, amikor sikerült egy szuper kis csapatot összehoznia, akikkel a zoknimánia jegyében dolgoztak össze. Őket faggattuk most a közös szenvedélyről.

Forrás: nebouxii.hu

Hogyan lyukadtatok ki éppen a zokniknál?

Mivel az elmúlt években növekvő szegmens az őrült kiegészítőké, mindenképp ehhez szerettünk volna csatlakozni, valami teljesen újat létrehozva a magyar piacon. A képlet pedig elég egyszerű volt, a zoknikkal nem nagyon foglalkozott itthon még senki, ezért esett erre a választásunk. Így született meg a márka 2014-ben, szerencsénkre ebben az időszakban kezdett újra teret hódítani a szandál-zokni kombó is. (nevet)

Forrás: nebouxii.hu

Miért imádjátok a zoknikat?

A zokni az a kiegészítő, amivel az emberek a legkevesebbet foglalkoznak, pedig mindennap hordjuk, és egy vicces színes zoknival bárki feldobhatja a bölcsészszandálját, vagy a legegyszerűbb fast fashion boltokban kapható szettjét. Szerencsére egyre többet halljuk, hogy a legrosszabb napot is feldobja egy-egy színes Nebouxii zokni, mert mosolyt csal az emberek arcára, és ezt nagyon szeretjük. Ezért imádjuk ezt csinálni: boldoggá teszi az embereket.

Forrás: nebouxii.hu

Milyen stílus jellemző az általatok megálmodott darabokra?

Minden egyes kollekcióban témákat dolgozunk fel, a minták különlegessége pedig az anyag teljes hosszára és szélességére tervezett, nem sorolható, élénk színű minta. Mivel az utóbbi időben egyre több színes, őrült zoknit lehet kapni, egy pluszcsavarral tervezünk. 2016-ra az összes zoknink felemás lett, vagyis a jobb és a bal láb mintája bár tökéletes összhangban van, mégis eltér egymástól, kiegészíti, folytatja a másikat.

Forrás: nebouxii.hu

Mi a tapasztalatotok, mennyire nyitottak a magyarok a vicces, kedves, vidám zoknikra?

A kezdetekkor kaptunk pár furcsa pillantást, be kell vallani. Arról pedig, hogy itthon sikerül elterjeszteni a zokni-szandál kombót, talán álmodni sem mertünk. (nevet) Viszont mára már szerencsére sok törzsvásárlónk van, és a hazai közönség is egyre bátrabban viseli a színes, kicsit sem szokványos zoknikat. Sőt kifejezetten keresik a nagyon eltérő jobbos-balos darabokat. Volt már, aki megjegyezte, hogy "ez most csak ennyire felemás?" (nevet) Szóval szerintem jó úton haladunk.

Forrás: nebouxii.hu

Mesélnétek a választott márkanevetekről?

Mondhatnám, hogy egyik reggel úgy keltem, hogy megvan, megálmodtam: Nebouxii lesz a márkanév. De sajnos ez nem így történt. (nevet) Hetekig kerestük a megfelelő márkanevet, mire rátaláltunk a színes lábú kismadarunkra. Mindenképp egy szerethető figurát szerettünk volna, aki őrült zoknit visel. Azt hiszem, megtaláltuk.

(Nebouxii - a kék lábú szula latin neve - a Galápagos-szigeteken őshonos, rikító kék, óriás lába van.)

Plasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--Egyik szebb, mint a másik - A 10 legdögösebb modelltesóhttp://www.life.hu/trend/20170117-a-10-legdogosebb-modellteso.htmlA Dior 2017-es tavaszi-nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak. Trend--A hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstockAmikor két művész találkozik - A top 3 kedvenc kollaborációnk a magyar divatbanhttp://www.life.hu/trend/20161208-a-kedvenc-kollaboracioink-a-magyar-divatban-2016bol.htmlA hazai divatvilág is tele volt nyüzsgéssel 2016-ban: új tervezőket, szuper kollekciókat hozott ez az év. A kedvenc pillanatainkat viszont azok a kollaborációk hozták, amelyek hitet adtak abban, hogy a mély gondolatiság és a művészi igényű kivitelezés igenis része a magyar divatnak. TrendOrigoA tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.