Így zuhanyzik Martina Stetiarova: Fotó!

modell szexi fotó zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró képeket osztott meg a közösségi oldalán Martina Stetiarova. Követői természetesen odavannak érte. Nem is csoda...

Martina Stetiarova megmutatta, hogy mitől döglik a légy. A 2014-es Miss World Bikini Model nyertese nem tétovázik, ha a szexiségét kell megmutatni: olyan fotókat posztolt az Instagram-oldalára, amitől mindenki szája tátva maradt.

A szőke szépség betekintést engedett a fürdőszobájába, sőt még a zuhanyzóba is. A vízpermetes testéről megosztott kendőzetlen kép 2 óra alatt több mint 1000 lájkot kapott, ami azért nem kis "teljesítmény".

#buenosdias #showertime #barcelona #españa #tibidabo #freshstart

Martina Stetiarova (@martinastetiarova) által közzétett fénykép,

Fürdés után azt is megpillanthattuk, ahogyan a szexi sztár egy falatnyi törülközőbe csavarja napbarnított testét. Természetesen a dicsérő, elismerő hozzászólások itt sem maradhattak el.

cuando hace frío fuera, el spa es la mejor opción #spaday #wellness #tibidabo #barcellona #spain

Martina Stetiarova (@martinastetiarova) által közzétett fénykép,

Nemrégiben Palvin Barbi is mutatott egy fotót a fürdőszobájából, amin ráadásul két másik gyönyörű modellel pózol. Természetesen, ez is hasonlóan zajos sikert aratott a rajongói körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.