Így nézett ki Beatrice hercegnő a londoni esküvőn

esküvő Beatrice hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sereg királyi vendég, többek között Beatrice hercegnő is tiszteletét tette Filippos Lemos és Marianna Goulandris esküvőjén, amelyet Londonban tartottak. 

Beatrice hercegnő is részt vett a pazar esküvőn, amit a Szent Sophia ortodox katedrálisban tartottak a Hyde Park közelében, London nyugati részén.

A 28 éves hercegnő láthatóan jól érezte magát az ünnepségen, melyen még számos fontos személy is részt vett: II. Konstantin görög király és felesége, valamint Maxima holland királyné és Vilmos Sándor holland király is tiszteletét tette.

Maximáról tudjuk, hogy mindig tökéletes a megjelenése, míg Beatrice fekete fehér ruhája sokak szerint nem egy esküvőre való öltözék – írta meg a DailyMail.

Így fest Beatrice hercegnő a fekete-fehér ruhájában Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Jofm

A yorki hercegnő és kedvese tavaly nyáron szakítottak 10 év együttlét után, emiatt a család és az egész angol udvar csalódott volt. Dave Clark után most újra szingliként érkezett az esküvőre.

Tűsarkúban és tangában táncol a férfi: Videó!http://www.life.hu/trend/20170206-tusarkuban-es-tangaban-lejt-a-ferfi.htmlEz a férfi a Fülöp-szigeteken megrendezett szépségverseny kedvéért változott át hódító vadmacskává. Úgy vonaglik, mint egy hivatásos táncosnő. TrendOrigoÍgy grimaszol Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/trend/20170202-hosszu-katinka-viccesen-grimaszol.htmlIlyen fotót ritkán látni Hosszú Katinka közösségi oldalán, de ezúttal valami különlegeset mutatott. Trend--Így zuhanyzik Martina Stetiarova: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170202-martina-stetiarova-szexi-fotot-posztolt.htmlForró képeket osztott meg a közösségi oldalán Martina Stetiarova. Követői természetesen odavannak érte. Nem is csoda... Trend--Popsirázós videót tett közzé Weisz Fanni – Odavan érte a net népehttp://www.life.hu/trend/20170202-weisz-fanni-videoban-razza-magat.htmlWeisz Fanni becsekkolt a közösségi oldalára, és milyen jól tette! Új fotóval és cuki videóval örvendeztette meg a követőit. Trend--Szexi: Közös fotón Emily Ratajkowski és Bella Hadidhttp://www.life.hu/trend/20170201-emily-ratajkowski-es-bella-hadid-kozos-foton.htmlA két szexi szépség külön-külön is észbontóan szép, de együtt pláne jól mutatnak. Trend--Kulcsár Edina úgy domborít, mint egy vadmacskahttp://www.life.hu/trend/20170131-igy-sportol-a-szexi-kulcsar-edina.htmlA szexi műsorvezető megmutatta, hogyan kell tökéletesen domborítani a falon: Fotó! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.