Lady Gaga a mélybe vetette magát a Super Bowlon

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Larry Busacca -
halftime show zuhanás Super Bowl Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nem bízta a véletlenre a sikert: a Super Bowl Half Time Show-ját igazi hátborzongató látvánnyal fűszerezte meg. A stadion tetejéről vetette magát a mélybe az énekesnő.

Kitett magáért Lady Gaga az idei Super Bowlon. Hagyomány, hogy ilyenkor minden előadó igyekszik minden tudását megmutatni, hiszen rengeteg néző kíséri figyelemmel a műsort. Az énekesnő lenyűgöző látvánnyal készült, természetesen a siker és a hatás nem maradt el.

Lady Gaga nagy show-t csinált Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Larry Busacca

Lady Gaga persze a legnagyobb slágereit adta elő, de nem akárhogy kezdte a produkcióját. Nem a színpadon indított, hanem a magasból: az énekesnő a stadion tetején kezdte el az éneklést, aztán jött a mélyrepülés. Na, nem az előadás minősége vagy a hangulat zuhant, hanem maga Lady Gaga! Az elképesztő látvány persze megtette a hatását, mindenki megborzongott az élménytől.

Pécsi Ildikó: "Úgy éreztem, nem élem túl""http://www.life.hu/sztarok/20170206-pecsi-ildiko-ugy-erezte-nem-eli-tul-a-menyevel-partos-csillaval-valo-pereskedest.htmlPécsi Ildikó már nem tudja elviselni a fia és menye válása körüli marakodását, ráadásul már őt is beperelték. Ez annyira megviselte az egészségét, hogy kórházba került. TV + Sztárok--Tovább duzzad David Beckham botránya: feltörték az e-mail-fiókját!http://www.life.hu/sztarok/20170205-david-beckhamnek-feltortek-az-e-mail-fiokjat.htmlMint ismeretes, az exfocista e-mail-fiókját internetes kalózok törték fel, akik meztelen fotókat kerestek Victoriáról. A focista "pechjére" viszont egészen más találtak. TV + Sztárok--Három adás után száműzték a képernyőről Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170205-geszler-dorottyat-harom-adas-utan-szamuztek-a-kepernyorol.htmlÚgy tűnik, egy szőkére cserélték le Geszler Dorottyát. Az illetékeseknek ugyanis nem tetszett Győrfi Pál műsorvezetőtársa, ezért három adás után egyszerűen levették a képernyőről. Helyette (újra) egy szőkét, Valkó Esztert ültették a kamerák elé. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Jelentkezem a masszázságyról. Sajnos Zoli nincs itt..."http://www.life.hu/sztarok/20170205-hosszu-katinka-naprol-napra-jobb-lesz.htmlImádtuk Hosszú Katinka és Shane legutóbbi közös fotóját, melyen édesen grimaszoltak. Az úszónő azóta újra posztolt, most azonban egy másik férfit hiányolt, nem szeretett férjét. TV + Sztárok--Tóth Gabi a Földanya-stílusról: Alárendelem magam ennekhttp://www.life.hu/sztarok/20170205-toth-gabi-egy-betut-bakizott-a-dalban.htmlTóth Gabi stílust váltott, a popsztár-rocker Gabiból "Földanya" lett. A Life.hu-nak adott interjújában az énekesnő elmondta a véleményét a zsűriről, a kritikáról, valamint az új külsejéről. TV + SztárokOrigoCaramel döbbenetes dolgot mondott Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170204-caramel-durva-dolgot-mondott-muri-enikonek.htmlLement A Dal idei harmadik válogatója, össze is állt a mezőny. Meg kell jegyeznünk, hogy ma este igazi dívák vonulnak fel a színpadon. Radics Gigi istennőként, Zséda pedig szexi démonként érkezett az élő adásba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.